Atrium Platinum er et stort og barnevennlig hotell med mange herlige fasiliteter. Hotellet ligger i rolige omgivelser utenfor Ialyssos på Rhodos vestkyst
og tilbyr et bredt utvalg av restauranter, barer og aktiviteter for hele familien. Det store bassengområdet strekker seg ut i hotellets hage og innbyr til herlige stunder med sol og bading
. Her er det god plass til å slappe av på en solseng og nyte avkjølende bad. Barna kan også kose seg i hotellets internasjonale barneklubb, på lekeplassen eller i spillrommet.
Når du blir sulten er det flere restauranter med forskjellige temaer og spesialiteter å velge mellom. Velg det du vil i bufférestauranten eller nyt gourmetretter i à la carte-restaurantene. Her finner du alt fra klassiske greske retter til asiatiske smaker. I hotellets barer kan du i tillegg bestille avkjølende drikke og enkel snacks hele dagen. Vil du ha en ekstra komfortabel ferie, kan du bestille All Inclusive.
Liker du å være i aktivitet, kan du utfordre noen i reisefølget ditt i squash eller tennis, eller kanskje være med på en gruppetreningstime? På hotellet er det et stort treningsrom med flere maskiner og treningsutstyr, og vil du se mer av omgivelsene kan du leie en sykkel. Når du vil slappe av litt ekstra kan du unne deg litt tid i hotellets innbydende spa. I spaavdelingen er det både tørr- og dampbadstue, boblebad og en meny med herlige behandlinger.
Atrium Platinum har hyggelige dobbeltrom og dublettrom for opptil fire personer. Vil du ha det litt ekstra luksuriøst, kan du bestille et dobbeltrom med privat basseng.

Internett

WiFi på hele hotellet er inkludert
WiFi på rommet er inkludert

Øvrig informasjon

Parkering inkludert i hotellets parkeringshus med forbehold om plass
Bygget 2011
1 bygning/er
9 etasje/r
299 rom/leiligheter
Heis
Resepsjon
Bagasjeoppbevaring
Minimarked
Vaskeriservice mot betaling
Minibank

Vår service på reisemålet

I Vings app finner du informasjon om reisemålet ditt og annen nyttig informasjon både før og under reisen. Du kan enkelt kontakte oss i ferien hvis du trenger tips eller gode råd om f.eks. leiebiler og utflukter. Du når oss døgnet rundt på servicetelefonen samt på SMS og e-post fra kl. 08.00–20.00.

Skatter & avgifter

Greske myndigheter har innført en skatt på hotellovernattinger. Skatten varierer i henhold til offisiell hotell- og leilighetsklassifisering og lengden på oppholdet. Den betales direkte til hotellet ved innsjekking. Legg merke til at Vings klassifisering av hotell og leiligheter kan variere fra den offisielle, som er grunnlaget for størrelsen på skatten.

1–2 stjerne(r): 0,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
3 stjerner: 1,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
4 stjerner: 3,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt
5 stjerner: 4,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt

Hotellets offisielle klassifisering er 5.
 • All Inclusive mot tillegg
 • Gratis WiFi på hele hotellet
 • Spa
 • Rom med privat basseng
 • Internasjonal barneklubb
 • Barnebasseng
 • Miljøsertifisert
Hotellfakta
 • Basseng
  Ja
 • Barnebasseng (del av voksenbassenget)
  Ja
 • Restaurant
  4 stk.
 • Bar
  3 stk.
 • WiFi
  Ja
 • Heis
  Ja
 • Aircondition i alle rom/leiligheter
  Ja
 • Minimarked
  Ja
 • Rengjøring – dager pr. uke
  7
 • Nærmeste sentrum
  2 km
 • Hovedsentrum
  4 km
 • Nærmeste strand/badested
  500 m

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.