Helena er et lite, litt slitt hotell med perfekt beliggenhet i Rhodos by. Hotellet har et lite bassengområde med solsenger og strendene Windy Beach og
Elli Beach ligger innen gangavstand. Fra baren kan du få noe godt å drikke og i frokostrommet serveres det hver morgen en enkel bufféfrokost.
Utenfor hotellet ligger både restauranter, utesteder
og Rhodos populære bargate. En kort spasertur fra hotellet finner du de trange, koselige smugene i Rhodos' gamleby. Her kan du rusle rundt fra torg til torg og slå deg ned på en av de mange, koselige tavernaene. Har du lyst til å se litt andre deler av Rhodos, kan du leie en bil eller bli med på en utflukt med Ving.
Hotellet har mange unge og livlige gjester.

Internett

WiFi på hele hotellet er inkludert
WiFi på rommet er inkludert

Øvrig informasjon

Parkering på gaten rundt hotellet
Bygget 1975
Renovert 2016, 2019/2020 (entré og noen av rommene)
1 bygning/er
5 etasje/r
95 rom/leiligheter og leiligheter
Heis
Resepsjon (åpen hele døgnet)
Safe i resepsjonen mot betaling

Vår service på reisemålet

I Vings app finner du informasjon om reisemålet ditt og annen nyttig informasjon både før og under reisen. Du kan enkelt kontakte oss i ferien hvis du trenger tips eller gode råd om f.eks. leiebiler og utflukter. Du når oss døgnet rundt på servicetelefonen samt på SMS og e-post fra kl. 08.00–20.00.

Skatter & avgifter

Greske myndigheter har innført en skatt på hotellovernattinger. Skatten varierer i henhold til offisiell hotell- og leilighetsklassifisering og lengden på oppholdet. Den betales direkte til hotellet ved innsjekking. Legg merke til at Vings klassifisering av hotell og leiligheter kan variere fra den offisielle, som er grunnlaget for størrelsen på skatten.

1–2 stjerne(r): 0,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
3 stjerner: 1,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
4 stjerner: 3,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt
5 stjerner: 4,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt

Hotellets offisielle klassifisering er 3.
 • Gratis WiFi på hele hotellet
  Hotellfakta
  • Basseng
   Ja
  • Barnebasseng
   Nei
  • Bar
   Ja
  • WiFi
   Ja
  • Heis
   Ja
  • Aircondition i alle rom/leiligheter
   Mot betaling
  • Minimarked
   Nei
  • Rengjøring – dager pr. uke
   6
  • Nærmeste sentrum
   0 m
  • Hovedsentrum
   800 m
  • Nærmeste strand/badested
   200 m

  PRISER OG BESTILLING

  Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
  Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
  Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
  Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.