Marathon Hotel

Velkommen til den vakre og solfylte øya Rhodos og Marathon Hotel - det beste stedet å nyte alt øya har å tilby. Like ved hotellet finnes et bredt utvalg
av turistbutikker, minimarkeder, kafeer, barer, bussholdeplasser, leiebiler og mer. Eiendommen ligger i Kolymbia, 550 m fra en steinstrand, 5,5 km fra Afandou rådhus, 11 km fra Faliraki, 23
,5 km fra Rhodos og 28 km fra Rhodos internasjonale lufthavn.

Fasiliteter og tjenester inkluderer restaurant, bar, trådløs internettilgang i fellesområder (ekstra avgift), svømmebasseng, barnebasseng, lekeplass, spillrom, gavebutikk, møterom, safe (ekstra kostnad), parkering og 24-timers resepsjon.

Rommene har TV, telefon, minikjøleskap, air condition, bad, hårføner og balkong eller terrasse.

Ved valg av Alt-inkludert:
I "Alt inkludert" konseptet er alle måltider inkludert (frokost, lunsj, middag og mellommåltid (snacks). Drikke til måltidene, brus, øl, vin, vann og lokale merker med sprit. Serveres vanligvis fra morgen/formiddag til sent på kveld (ca. 22.00-24.00). Åpningstidene kan variere mellom hotellene. På noen hotell er til og med et aktivitetsprogram inkludert.

Vær oppmerksom på at noen av fasilitetene ovenfor kan være stengt på grunn av vær-/sesongforhold.

Familierom har køyesenger.

Adresse: Kolymbia-området, 85103 Rhodos, Dodekanesane, Hellas.

Aircondition
Basseng
Barnebasseng
Safe
24 timers resepsjon
Wi-Fi (tilleggsgebyr)
TV
Bar
Restaurant
Utendørs basseng(er)
Lekeområde for barn
Treningsrom/treningsfasiliteter
Strand: 550 m
Sentrum: 0 m
Flyplass: RHO 28 km

Offisiell klassifisering mangler
 • Treningsrom
 • Barnebasseng
 • Lekeplass
4,0
Se pris og bestill
Hotellfakta
 • Basseng
  Ja
 • Barnebasseng
  Ja
 • Restaurant
  Ja
 • Bar
  Ja
 • WiFi
  Ja
 • Nærmeste sentrum
  0 m
 • Nærmeste strand/badested
  550 m

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.