Reisetips

Alle reisetips fra reisemålet

 • Paleros

  Av:hyding 
  15.11.2011

  Vurdering
  Egenskap Vurdering
  Barnevennlig
  1
  Shopping
  2
  Sport & aktiviteter
  1
  Strender
  2

  Vi skulle til et lite sted for å slappe av og lade batterier i to uker. Ankom hotellet på mandag ettermiddag,og fikk et greit rom. Stort, men upersonlig. Det var få gjester på hotellet, men vertene virket greie. De snakket veldig lite engelsk, så kommunikasjon varvanskelig. Etter to dager reiste de øvrige gjestene og vi hadde hele hotellet alene. Fint det, men når da vertenes sønn kommer og spør om det er greit at de stenger poolbaren på fredag ettermiddag, trodde ikke vi at det var ensbetydende med at hele hotellet stengte. Men det var det. Da hadde vi fortsatt mere enn en uke igjen av ferien! Avstand til butikk og spisesteder var grei nok i fint vær, men da det ble uværmed kraftig regn og vind, samt tordenbyger, var det langt.

  Christos på nabohotellet Cliff Bay ble vår reddende engel. Han stilte opp som om vi var hans gjester, lot oss benytte hans hotell som de andre gjestene.

  Hvis du skal dra til Paleros for å bade i sjø,har du havnet litt feil. Vi fant ingen strender, utover bydstranda som var greie å bade ved. Den siste uken ble ganske lang og vi ventet på å få reise hjem. Vi skulle til et lite sted for å slappe av og lade batterier i to uker. Ankom hotellet på mandag ettermiddag,og fikk et greit rom. Stort, men upersonlig. Det var få gjester på hotellet, men vertene virket greie. De snakket veldig lite engelsk, så kommunikasjon varvanskelig. Etter to dager reiste de øvrige gjestene og vi hadde hele hotellet alene. Fint det, men når da vertenes sønn kommer og spør om det er greit at de stenger poolbaren på fredag ettermiddag, trodde ikke vi at det var ensbetydende med at hele hotellet stengte. Men det var det. Da hadde vi fortsatt mere enn en uke igjen av ferien! Avstand til butikk og spisesteder var grei nok i fint vær, men da det ble uværmed kraftig regn og vind, samt tordenbyger, var det langt.

  Christos på nabohotellet Cliff Bay ble vår reddende engel. Han stilte opp som om vi var hans gjester, lot oss benytte hans hotell som de andre gjestene.

  Hvis du skal dra til Paleros for å bade i sjø,har du havnet litt feil. Vi fant ingen strender, utover bydstranda som var greie å bade ved. Den siste uken ble ganske lang og vi ventet på å få reise hjem.

  Reiste i september 2010

  Kommentér