Reisetips

La deg inspirere av andres opplevelser! Her finner du reisetips og forslag skrevet av våre gjester.

Husk også å legge inn ditt reisetips!

Velg land og deretter landets reisemål i rullegardinmenyen under for å få en liste over reisetips fra området.

 • Paleros

  Skrevet av:jeander 
  17.10.2012

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Strender
  4
  Attraksjoner
  3
  Shopping
  3
  Barnevennlig
  4
  Sport & aktiviteter
  4  Cliff Bay er et av de beste hotellene vi har feriert på.Utrolig hyggelig og serviceinnstilt personale i alle kategier.Så rent og ryddig både ute og inne som vi aldri har sett før.God mat og en fantastisk rolig og fin atmosfære med deilig havutsikt fra terassene.Paleros som ligger noen hundre meter f ra hotellet er en liten ,typisk gresk by med hyggelige grekere ,mange tavernaer og god gresk mat og drikke.Vi badet i havet hver dag , det var bare å gå noen trappetrinn fra rommet så var vi i sjøen.Vil du ha en rolig og avslappet uke reis hit.Vi kommer garantert igjen!

  Fornøyde feriegjester

  Les mer

  Reiste i september 2012

  Kommentér
 • Paleros

  Skrevet av:hyding 
  15.11.2011

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Strender
  2
  Shopping
  2
  Barnevennlig
  1
  Sport & aktiviteter
  1

  Vi skulle til et lite sted for å slappe av og lade batterier i to uker. Ankom hotellet på mandag ettermiddag,og fikk et greit rom. Stort, men upersonlig. Det var få gjester på hotellet, men vertene virket greie. De snakket veldig lite engelsk, så kommunikasjon varvanskelig. Etter to dager reiste de øvrige gjestene og vi hadde hele hotellet alene. Fint det, men når da vertenes sønn kommer og spør om det er greit at de stenger poolbaren på fredag ettermiddag, trodde ikke vi at det var ensbetydende med at hele hotellet stengte. Men det var det. Da hadde vi fortsatt mere enn en uke igjen av ferien! Avstand til butikk og spisesteder var grei nok i fint vær, men da det ble uværmed kraftig regn og vind, samt tordenbyger, var det langt.

  Christos på nabohotellet Cliff Bay ble vår reddende engel. Han stilte opp som om vi var hans gjester, lot oss benytte hans hotell som de andre gjestene.

  Hvis du skal dra til Paleros for å bade i sjø,har du havnet litt feil. Vi fant ingen strender, utover bydstranda som var greie å bade ved. Den siste uken ble ganske lang og vi ventet på å få reise hjem.

  Les mer

  Reiste i september 2010

  Kommentér
 • Paleros

  Skrevet av:trond.arne.liavik 
  20.05.2011

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Strender
  2
  Attraksjoner
  4
  Shopping
  2
  Barnevennlig
  4
  Sport & aktiviteter
  2

  Reiste i juli 2010

  Kommentér
 • Paleros

  Skrevet av:calang 
  06.04.2011

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Strender
  4
  Attraksjoner
  2
  Shopping
  1
  Barnevennlig
  2
  Sport & aktiviteter
  1

  Prøv fastlandet!
  For de som vil ha en stille og rolig ferie i flotte omgivelser kan vi anbefale Paleros og Cliff Bay
  Vi bodde på Cliff Bay to uker i månedsskiftet august/september og hadde det helt toppen. Vi falt for hotellet når vi så på bildene på nettsiden til Ving og det svarte til forventningene .
  Vanligvis bruker vi ikke å bestille hotell med pool og bar når vi reiser til Hellas, men det var avslappet rundt poolområde og ingen sjenerende musikkstøy.
  Hotellet har store fine rom med en fantastisk utsikt over henholdsvis sjøen og fjellene. Her kan man hvile øynene når man sitter på balkongen.
  Det står i beskrivelsen at det er 700 m til strand, men det gikk fint an å bade i sjøen rett nedenfor hotellet. Ellers tar det ca. 20 min. å gå til en fin langgrunn strand.
  Paleros har fantastiske flotte omgivelser. Vi leidde scooter og kjørte rundt bl.a. til Mitikas, en liten hyggelig landsby som er vel verd flere besøk. Det er fine veier og liten trafikk.
  Vi tok også turen inn til Lefkas flere ganger, kun en liten times kjøretur med scooter. Her er det bra muligheter for shopping og passe for en lunsj innen turen går hjemover igjen.
  Om man vil litt lengre kan man leie bil og kjøre til Parga , hvilket vi gjorde.
  Kveldene tilbringes på en av de små tavernaene langs havnen. God gresk husmannskost og rimelige priser. Det er få turister og vi som er der blir hilst velkommen, noe som merkes.

  Les mer

  Reiste i august 2008

  Kommentér
 • Paleros

  Skrevet av:bodil.moen 
  23.06.2010

  Paleros er et hyggelig reisemål.Fra vårt bosted Filoxenia er det gangavstand til strand og sentrum. Sentrum i Paleros er veldig sjarmerende, passe stort hvis du vil være litt utenom den store turiststrømmen. Leiebil anbefales.

  Reiste i juni 2010

  Kommentér
 • Paleros

  Skrevet av:L.B.E. 
  07.06.2010


  I PALEROS FINNES ET LOKALT REISEBYRÅ SOM HETER PALEROS TRAVEL OG HER KAN MAN LEIE SYKKEL OG SCOUTER..

  Reiste i juni 2010

  Kommentér
 • Paleros

  Skrevet av:KS 
  07.06.2010

  Parleros, ett sted som kanskje er ukjent for mange ,men verdt ett besøk. Ligger sørvest på det greske fastlandet. Hit drar jeg med glede tilbake. Her følte jeg det ekte greske landsbylivet på kroppen. Ett avslappet sted i naturskjønne omgivelser. Bodde på Cliff Bay som kan anbefales, ligger flott ti l med nydelig utsikt. Leiebil anbefales, ca 45 min å kjøre fra flyplassen i Preveza.

  Les mer

  Reiste i juni 2010

  Kommentér