Reisetips

La deg inspirere av andres opplevelser! Her finner du reisetips og forslag skrevet av våre gjester.

Husk også å legge inn ditt reisetips!

Velg land og deretter landets reisemål i rullegardinmenyen under for å få en liste over reisetips fra området.

 • Chaniakysten, Maleme

  Skrevet av:runejonassen 
  06.09.2016

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Strender
  5
  Attraksjoner
  4
  Barnevennlig
  5
  Underholdning
  2
  Sport & aktiviteter
  4

  Reiste i september 2016

  1
  runejonassen skrev:
  06.09.2016
  Skulle ønske man kunne lagt ut bilder fra egne opplevelser fra hotellet Albatros 😉 De som rengjør rommene her tar jeg hatten av meg for, kom inn etter mange timer i solen, og den fine velkomsten som møtte oss, håndukene var formet som hjerter, det var bare så utrolig søtt og koselig 😊
  Kommentér
 • Chaniakysten, Maleme

  Skrevet av: 
  07.08.2016

  Vi bodde en uke på Olga apartments. Hadde lest vurdering her og var skeptiske. Det viste seg å være helt feil! Dersom du liker et rolig og avslappende feriested er Maleme midt i blinken. Det er bra utvalg av gode restauranter langs strandpromenaden. Olga anbefales virkelig, veldig hyggelig og fin at mosfære. Det drives av et trivelig eldre ektepar. Det er pent og velholdt, store rene og pene leiligheter. Vask hver dag bortsett fra søndag. Gode madrasser og puter. Sykkelutleie på hotellet. Vi reiser veldig gjerne tilbake!

  Les mer

  Reiste i juli 2016

  Kommentér
 • Chaniakysten, Maleme

  Skrevet av:sunion 
  20.06.2016

  Booket inn på Olga Apartments. Ikke gjør det du også. Dette var bånn i bøtta. Hotellet var pyton, og Maleme ligger ganske godt utenfor allfarvei. Aldri mer Maleme for meg, og Olga Apartments ville jeg ikke bodd på gratis. (Fikk heldigvis byttet hotell med hjelp fra flotte Ving-verter).

  Reiste i juni 2016

  Kommentér
 • Chaniakysten, Maleme

  Skrevet av:safoira 
  04.09.2012

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Strender
  3
  Shopping
  2
  Sport & aktiviteter
  2

  Hotel Bella Pais,Kreta,Hellas.Vi var 2 voksne og et barn der.Restoranen og maten var forferdelig! Kald kaffe,spagetti med lukt,ikke nok kokt ris osv.Uren glass og bord.Tre katter sprang på restoranen og spurte etter mat både frokost and middag.Renslighet og hygiene-null.Det var ikke frukt,ikke desse rt,ikke noe annet som hører til ettermiddagen! Jeg synes ikke dette er noe delikat spisested.
  Det er absolut ikke barnevennlig sted for barnefamilie,lekeplass på Bella Pais fantes ikke.Det vat ikke noen lekeapparatter som barn ofte liker og bruke.Ingen hage eller hvillebenk,noe som høre til på et hotel.Egentlig det var verste hotel som jeg har opplevd. Jeg skal aldrid til dette hotellet mer.

  Les mer

  Reiste i august 2012

  Kommentér
 • Chaniakysten, Maleme

  Skrevet av:mai-ped 
  21.08.2012

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Strender
  4
  Attraksjoner
  2
  Barnevennlig
  4
  Underholdning
  2
  Sport & aktiviteter
  2

  Vi bodde i Maleme en uke i august. 2 voksne og en ungsom. Vi hadde en to roms leilighet på Bella Pais. Hotellet ligger rett ved stranden og har 2 små og 1 stort supermarked like ved. Apotek og minibank finner du i hovedgaten. Stranden ligger 2 minutter unna og er en rullesteinstrand. Alltid ledige s olsenger selv om vi ikke kom på stranden før kl 12. Du ligger ikke i kø på denne stranden. Flere resturanter på stranden hvor vi spiste alle våre måltider til en rimelig penge. Maleme er et rolig sted- passer ypperlig hvis du ønsker en rolig ferie. 10 minutter med taxi til Platanias ( koster 10 euro). Vil absolutt tilbake neste gang jeg ønsker å lade batteriene.

  Les mer

  Reiste i august 2012

  Kommentér
 • Chaniakysten, Maleme

  Skrevet av:jupper 
  13.06.2010

  Ca. 10 minutter fra Maleme, i Kolibari, finner du områdets beste fiserestauranter. Gå heller ikke glipp av et besøk på Goinias klosteret i Kolibari. Her ble den første Retzina vinen laget.

  Reiste i mai 2010

  Kommentér
 • Chaniakysten, Maleme

  Skrevet av:laila.oeksnes 
  12.04.2010

  Maleme er et koselig lite feriested som ligger 6 km vest for Platanias, og 16 km fra Chania by. Her er det noen koselige barer og tavernaer. Her finnes også supermarked. I Maleme lever man et stille og rolig ferieliv.Her er det den lange rullesteinstranden som står i sentrum,og innbyr til lange late og avslappende dager i solen. Klart nydelig vann! Lokalbuss til Platanjas og Agia Marina går hver halvtime. Anbefaler å leie bil.

  Les mer

  Reiste i juni 2008

  Kommentér