Bassengområdet har fantastisk havutsikt

Sunwing Makrigialos Beach

Hotellvurdering: 4

  • Leiligheter for opptil 6 personer
  • Gratis WiFi på hele hotellet
  • Smarte måltidspakker mot tillegg
  • Barn under 12 år spiser gratis
  • Skandinavisk barneklubb med Lollo & Bernie
  • Ligger på stranden
  • Spa, treningsstudio og SATS ELIXIA-timer er inkludert
  • Babybasseng med solskjerming

En følelse av ro og avkobling i lyseblå middelhavsluksus.

Hotellet har fått den svenske prisen "Stora Barnsemesterpriset 2016" for beste familiehotell på Kreta.

Sunwing Makrigialos Beach er bygget med tanke på at familien skal kunne være sammen og nyte ferien i fred og ro. Ved en av Kretas fineste strender har du tid til å gjenvinne balansen, nyte god mat, ta en forfriskende svømmetur og leke med barna. Her bor du i vakre omgivelser litt utenfor Makrigialos.

Les mer om Mer verdi.

På Sunwing Makrigialos Beach finnes alt fra Happy Baby-leiligheter, for deg som reiser med små barn, til Big Family om dere er mange i reisefølget. Sunwing Makrigialos Beach tilbyr leiligheter for alle. Uansett hvor du bor har du kort vei til hotellets øvrige fasiliteter. Bassengene har ulike temaer for små og store, for de viltre og de rolige. Babybassenget har solavskjerming, og føler du for å røre på deg, anbefaler vi vår vanngymnastikk. Vil du se deg litt rundt utenfor hotellområdet, er det gangavstand inn til landsbyen Makrigialos. Her finner du koselige barer og restauranter rett ved stranden samt et utvalg av butikker.

Internett
WiFi Internett* er inkludert på alle Sunwing Family Resorts. Ta med din egen smarttelefon, ipad, nettbrett, pc eller mac og koble deg gratis til nettet.

*Internettforbindelsen varierer i hastighet.

MySunwing – hotellinformasjon
På hotellets egen informasjonsside MySunwing finner du aktuelle trenings- og aktivitetsprogram, informasjon om hvilke ukedager eventuelle Inclusive-løsninger serveres og annen informasjon om hotellets øvrige utvalg og fasiliteter. Hotellet kan av og til uten forvarsel forandre på innhold og tider. Åpningstider for aktiviteter og restauranter opplyses ved ankomst til hotellet.

Du har tilgang til Mysunwing via din egen smarttelefon, pc eller nettbrett. Du kan også finne siden på pc-ene som er til utlån i Help Desk.

Sunwing i sosiale medier
Nå kan du følge Sunwing Makrigialos Beach i sosiale medier. Lik Sunwing Makrigialos Beach på Facebook.

Røykfritt hotell
Sunwing Makrigialos Beach er et røykfritt hotell – med egne anviste røykesoner på området. Leilighetene og terrassene er også røykfrie, og den samme regelen gjelder for e-sigaretter.

Kontantfritt hotell
Hotellet er kontantfritt, ved insjekk får du et kort som du enkelt bruker i restaurantene, Mini Market og i iskiosken. Alt du kjøper settes på regningen din som du betaler når du sjekker ut.

Legeservice
Lege (mot betaling) er på hotellet minst fem dager i uken. Kontakt Help Desk for nærmere informasjon om besøkstider. Timebestilling er ikke nødvendig. Skulle du trenge legehjelp utenom disse tidene vil Help Desk være behjelpelig med å tilkalle lege.

Handikapvennlighet
Store nivåforskjeller med trapper innen hotellet. Ingen leiligheter er tilpasset bevegelseshemmede.

Parkering
Offentlig parkering ved hotellet, begrenset antall plasser.

Resort Service/Help Desk
24-timers service. Utsjekking kl. 12.00. Minibank på hotellet.

Sesong
Hotellet har åpent april–oktober.

Miljø
Les mer om vårt miljøarbeid på Sunwing Family Resorts miljøside.

Hotellmanager
Aneza Fourlanou

Adresse
P.O Box 38
Makrigialos
72055 Crete, Greece
Tel: +30 28 4306 4300
E-post (skriv på engelsk):
makrigialos@sunwing.net

Les mer Sunwing Makrigialos Beach Skjul tekst Sunwing Inclusive

Forhåndsbestiller du Sunwing Inclusive har du frokost inkludert hver dag, og fem av sju lunsjer og middager fra vår varierte og fristende buffé. Sunwing Inclusive er inkludert for alle barn under 12 år i følge med en voksen som har bestilt dette.

Sunwing All Inclusive

Forhåndsbestiller du All Inclusive har du mat og drikke fra vår frokost-, lunsj- og middagsbuffé inkludert hele ferien. Iskrem, kaffe og mye annet er også inkludert. Sunwing All Inclusive er inkludert for alle barn under 12 år i følge med en voksen som har bestilt dette. Les mer om våre smarte måltidspakker.

OBS! Begrenset antall plasser på begge Inclusive-alternativene. Bestill tidlig så har du større sjanse til å få plass!

Fasiliteter på Sunwing Makrigialos Beach

Prisliste