Beach Club Spa Pool

Ocean Beach Club - Kreta

Hotellvurdering: 4,5

  • Suiter for opptil 6 personer
  • Suiter med direkte utgang til basseng
  • Gratis WiFi på hele hotellet
  • Smarte måltidspakker mot tillegg
  • Barn under 12 år spiser gratis
  • Ligger på stranden
  • Spa, treningsstudio og SATS ELIXIA-TIMER er inkludert
  • Babybasseng med solskjerming

Nyt hav og himmel i harmoniske omgivelser. Her finnes rom for late dager, etterlengtet familieliv og tid til samvær. Velkommen til et designhotell med avslappende atmosfære. Ocean Beach Club by Sunwing Family Resorts har alt som kjennetegner et Sunwing-hotell, bare ekstra lekkert innpakket.

Ocean Beach Club - Kreta (OBC) er et hotell som er bygget for familieluksus. OBC er en del av Sunwing Makrigialos Beach. Alle våre gjester har selvsagt tilgang til Sunwings varierte tilbud av aktiviteter og fasiliteter, men på OBC kan man også velge å bare nyte late dager i ro og fred. Vi kan ikke ta æren for horisonten og havet, men vi har toppet idyllen med et designhotell for den moderne familien.

Les mer om Mer verdi.

OBC har mange ulike rom og sittegrupper der man kan man spille spill, leke, lese bøker eller bare prate og slappe av. I stilige lounge-områder kan man sitte både innendørs og ute i det fri. Ikke glem Ocean Beach Clubs Club House – generøse suiter med fantastisk havutsikt, terrasse og tilgang til privat basseng.

Hotellet ligger vendt ut mot havet og ligger rett ovenfor en av Kretas aller beste strender. Foruten store områder for sol og avslapping, kan hotellet også friste med spa, treningsrom og SATS ELIXIA-timer.

Hvis du vil ta en tur utenfor hotellet ligger landsbyen Makrigialos i gangavstand. Her ligger det hyggelige restauranter og barer rett ved stranden. Det finnes også en del butikker og muligheter for litt shopping.

Les mer Ocean Beach Club - Kreta Skjul tekst Hotellfakta

Internett
WiFi Internett* er inkludert på alle Ocean Beach Club. Ta med din egen smarttelefon, ipad, nettbrett, pc eller mac og koble deg gratis til nettet.

*Internettforbindelsen varierer i hastighet

MyO.B.C. – hotellinformasjon
På hotellets egen informasjonsside MyO.B.C. finner du aktuelle trenings- og aktivitetsprogram, informasjon om hvilke ukedager eventuelle Inclusive-løsninger serveres og annen informasjon om hotellets øvrige tilbud og fasiliteter. Hotellet kan av og til uten forvarsel forandre på innhold og tider. Åpningstider for aktiviteter og restauranter opplyses ved ankomst til hotellet.

Du har tilgang til MyO.B.C. via din egen smarttelefon, pc eller nettbrett. Du kan også finne siden på pc-ene du kan benytte gratis i resepsjonen.

Ocean Beach Club i sosiale medier
Du kan følge Ocean Beach Club i sosiale medier. Lik Ocean Beach Club Kreta på Facebook.

Røykfritt hotell
Ocean Beach Club er et røykfritt hotell – med egne anviste røykesoner på området. Leilighetene og terrassene er også røykfrie, og den samme regelen gjelder for e-sigaretter.

Kontantfritt hotell
Hotellet er kontantfritt, ved insjekkingen får du et kort som du enkelt bruker i restaurantene, Mini Market og i iskiosken. Alt du kjøper settes på regningen din som betales ved utsjekkingen.

Legeservice
Lege er tilstede på nabohotellet Sunwing Makrigialos Beach minst fem dager i uken. Kontakt resepsjonen for nærmere informasjon om besøkstider. Timebestilling er ikke nødvendig. Trenger du legehjelp utenom disse tidene vil resepsjonen være behjelpelig med å tilkalle legen.

Handikapvennlighet
Store nivåforskjeller med trapper innen hotellet. Ingen leiligheter er tilpasset bevegelseshemmede.

Parkering
Offentlig parkering ved hotellet, begrenset antall.

Resepsjon
Kl. 07.00–23.00. Utsjekking kl. 12.00. Det er minibank på nabohotellet Sunwing Makrigialos Beach.

Sesong
Hotellet har åpent april–oktober.

Miljø
Les mer om vårt miljøarbeid på Ocean Beach Clubs miljøside.

Hotellmanager
Aneza Fourlanou

Adresse
P.O Box 38
Makrigialos
72055 Crete, Greece

Tel: +30 28 4306 4300
E-post (skriv på engelsk):
crete@oceanbeachclub.net

Fasiliteter på Ocean Beach Club - Kreta

Prisliste