• passer for voksne

Sunprime Pearl Beach

Velkommen til vårt første Sunprime på Kos – Sunprime Pearl Beach!

Hotellet ligger rett ved den flotte, kilometerlange sandstranden i Marmari. Her går livet i et rolig tempo, helt perfekt for en ferie fylt med late dager på stranden. Et kort stykke bortenfor hotellet ligger Marmari sentrum med et lite utvalg av butikker og restauranter.

Sunprime Pearl Beach har moderne interiør og stilig design. Som alltid når du bor på Sunprime har du WiFi, basseng- og strandhåndkle og myke badekåper inkludert. I behagelige senger får du en god natts søvn. Alt for at du skal trives og ha det bra. Kunne du tenke deg å gå rett fra sengen og ut i bassenget for en forfriskende morgendukkert? Da skal du bestille et rom med utgang til basseng.

Hotellet har et stille og rolig bassengområde med behagelige solsenger. Trenger du litt ekstra avspenning, er du velkommen til Sunprime Spa som tilbyr deilige behandlinger for hele kroppen. Vi tilbyr forskjellige spapakker som kan forhåndsbestilles før du reiser.

Dersom du ønsker det, har du alle muligheter til å være litt aktiv. På Sunprime Pearl Beach kan du delta i gruppetreningstimer med instruktører utdannet av SATS eller du kan trene på egen hånd i treningsstudioet. All trening er selvfølgelig gratis. Rett utenfor hotellet ligger dessuten en lang strand som er helt perfekt for en gåtur eller løpetur.

En perfekt start på dagen får du i Sunprime Restaurant der det hver morgen dekkes opp til en lekker frokostbuffé som er inkludert i prisen. Vil du ha en ekstra behagelig ferie, bestiller du Sunprime All Inclusive – da har du all mat og drikke inkludert under hele oppholdet.

Internett

Gratis WiFi på hele hotellet. Internetthastigheten kan variere.

Hotellinformasjon

På hotellets egen informasjonsside MySunprime finner du aktuelle trenings- og aktivitetsprogram, informasjon om hvilke ukedager eventuelle Inclusive-løsninger serveres samt utfyllende informasjon om hotellets øvrige tilbud og fasiliteter. Hotellet kan av og til uten forvarsel forandre på innhold og tider. Åpningstider for aktiviteter og restauranter opplyses ved ankomst til hotellet.

Handikapvennlighet

Det finnes ingen rom eller suiter som er tilpasset bevegelseshemmede.

Sesong

Hotellet har åpent mai–oktober. Hotellet har en internasjonal atmosfære.

Miljø

Les mer om vårt miljøarbeid under Sunprime Environment.

Øvrig informasjon

Resepsjon: Åpen hele døgnet. Innsjekk tidligst kl. 12.00 ved ankomst og utsjekk senest kl. 12.00.

96 rom. 2 etasjer.

Bygget i 2018.

Hotellmanager

Kostas Karathomas

Skatter & avgifter

Hellas har innført en hotellskatt på alle kommersielle overnattinger fra og med 1. januar 2018. Skatten varierer i henhold til offisiell hotell- og leilighetsklassifisering og lengden på oppholdet. Den betales direkte til hotellet ved innsjekking. Legg merke til at Vings klassifisering av hotell og leiligheter kan variere fra den offisielle, som er grunnlaget for størrelsen på skatten.

1–2 stjerne(r): 0,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
3 stjerner: 1,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
4 stjerner: 3,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt
5 stjerner: 4,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt

Hotellets offisielle klassifisering er 4.
 • Aldersgrense 16 år
 • Suiter med direkte utgang til basseng
 • Gratis WiFi på hele hotellet
 • Smarte måltidspakker mot tillegg
 • Sentrumsnært
 • Spa, treningsstudio og SATS-timer
 • Rolige basseng
 • Kjøleskap på rommet
Se pris og bestill
Hotellet tilbyr
 • Basseng
  Ja
 • Barnebasseng
  Nei
 • Heis
  Nei
 • Bar
  2 stk.
 • Restaurant
  1 stk.
 • Minimarked
  Ja
 • Rengjøring/uke
  7
 • Nærmeste sentrum
  400 m
 • Hovedsentrum
  15 km
 • Nærmeste strand/badested
  50 m
 • WiFi
  Ja
 • Vannsklie
  Nei
Rom og leiligheter
Sunprime Pearl Beach har perfekt beliggenhet rett ved den lange, fine stranden i Marmari. Her bor du i moderne rom med lekkert interiør og alt du trenger til et behagelig ferieopphold.

Her kan du se hvor rommene ligger .

Hvorfor ikke gjøre ferien ekstra behagelig? Her kan du lese mer om hvilke tilvalg vi tilbyr på hotellet.

Classic Room

Fine, moderne dobbeltrom for 2 personer.

Classic Pool Room

Fine, lekre dobbeltrom med utgang til basseng

Mat og drikke

På Sunprime Pearl Beach kan du nyte god mat i hyggelige omgivelser. Her er det en bufférestaurant og en á la carte-restaurant som tilbyr både internasjonale og lokale retter i avslappende atmosfære. Hotellet har også en lounge hvor du kan sitte og slappe av med noe å drikke før eller etter middagen.
Mer informasjon om utvalget vårt finner du under og på hotellets informasjonsside MySunprime.

Sunprime Restaurant

Åpningstider:
Frokost: kl. 07.30–10.30
Lunsj: kl. 12.00–14.30
Middag: kl. 18.30–21.30

Pent antrekk.

Lounge

Legg inn et besøk i loungen – hotellets hjerte og naturlige møteplass. Her kan du sette deg ned og lese, ta en kopp kaffe eller bare nyte den deilige utsikten og noe godt i glasset.

Sunprime Market

Sunprime Hotels egen butikk hvor du finner drikkevarer, toilettsaker, delikatesser, aviser og bøker. Her kan du blant annet få fylt opp piknik-kurven.

Åpen hver dag kl. 10.00–14.00 og kl. 18.00–22.00.

Tilbudet kan variere i løpet av sesongen og mellom de ulike Sunprime Hotels.

Frokost

Hver morgen disker kokkene våre opp med en sunn, herlig frokostbuffé. Her kan du velge mellom forskjellige typer brød, bakverk, oster, skinker, fersk frukt og grønnsaker. Det serveres også flere typer juice og yoghurt. Fra kjøkkenet serveres den varme delen av frokosten. Frokost er inkludert i prisen.

Halvpensjon

Bestiller du halvpensjon på Sunprime Pearl Beach har du vår deilige frokostbuffé og den populære middagsbuffeen inkludert hver dag. Drikke er ikke inkludert.

Sunprime All Inclusive

Vil du ha det ekstra behagelig i ferien kan du prøve vår Sunprime All Inclusive. Da kan du spise og drikke så mye du vil uten å tenke på regningen. I Sunprime All Inclusive er alltid alltid hotellets populære frukostbuffé inkludert. Lunsj og middag serveres fra meny eller buffé avhengig av sesong - kontakt hotellet hvis du vil vite hva som gjelder i løpet av ferieoppholdet.

Forhåndsbestilles før avreise (begrenset antall). Les mer om Sunprime All Inclusive.

Tilbudet kan variere i løpet av sesongen og mellom de ulike Sunprime Hotels.

Basseng og strand

Bassengområdet på Sunprime Pearl Beach ligger i "hotellets hjerte" og her kan du finne en behagelig solseng å slappe av i etter en deilig svømmetur.

Foretrekker du å bade i havet ligger det en langgrunn, finkornet sandstrand rett ved hotellet. Vannsportaktiviteter mot betaling. Solsenger og parasoller kan leies. Temperaturen er som regel behagelig, selv i de varmeste sommermånedene. Dette skyldes den milde vestavinden, som også kan gi store bølger.

Utendørsbasseng

Bassengtype: Utendørsbasseng
Størrelse: ca. 210 m²
Vanntype: Ferskvann
Oppvarmet: Nei

Strand

Hotellet ligger ved en langgrunn strand med lys, finkornet sand. Ta gjerne med deg basseng- og strandhåndkle fra hotellet ned på stranden. Vannsportaktiviteter mot betaling. Solsenger og parasoll kan leies. Takket være mild vestavind er temperaturene oftest behagelige, selv i de varmeste månedene. Vinden kan også gi store bølger.

Trening og aktiviteter

Sunprime Pearl Beach har et bredt tilbud av populære og energigivende treningstimer som for eksempel vanngymnastikk eller core. Alle timene er gratis og ledes av instruktører utdannet av SATS. Vil du trene på egen hånd, kan du benytte hotellets treningsstudio.

Gruppetrening

Du er velkommen til å delta i våre populære treningstimer. Instruktørene våre er utdannet av SATS og leder blant annet yoga, senior circuit og crosstraining.

**Nyhet sommeren 2019!**Vil du utfordre deg selv i noe nytt, kan du nå få en introduksjon til dynamisk yoga i vårt nye treningstilbud Yoga Flow. Her kan du prøve ut mange forskjellige yogastillinger til behagelig og inspirerende musikk.

.

Trening i bassenget

Velkommen ut i bassenget og til en av våre mest populære treningsaktiviteter – vanngymnastikk! Eller hva med å prøve nyheten Water Circuit, der du får testet både styrke og kondisjon ved de ulike stasjonene? Du vil oppleve en treningsøkt helt utenom det vanlige, ledet av våre dyktige og inspirerende instruktører.

Treningsstudio

Tren styrke på egen hånd i delikate treningslokaler. Treningsstudioet vårt er enkelt utstyrt med frivekter og noen treningsapparater. Det er selvfølgelig helt gratis å benytte treningsstudioet.

Beliggenhet og transport

Beliggenhet

Sunprime Pearl Beach ligger like ved stranden og herfra kan du gå til Marmari sentrum på ca. 5 minutter (ca. 400 m). Hotellet ligger i et rolig område. Bussturen til flyplassen tar ca. 20 minutter (12 km). TIl Kos by er det ca. 15 km. Transport er ikke inkludert, men kan bestilles i tillegg.

Sunprime Pearl Beach
Marmari 85 300 Kos, Grekland
Telefon +30 224 204 24 60
reservations@hotelpearlbeach.com

Easy Travel/Direktebuss t/r flyplassen – med Sunclass Airlines

Easy Travel/Direktebuss t/r flyplassen – med Sunclass Airlines

Sunprime Pearl Beach tilbyr Easy Travel, som ganske enkelt betyr at du som har bestilt en pakkereise og flyr med Sunclass Airlines, i ro og fred kan sjekke inn bagasjen allerede på hotellet. Har du også forhåndskjøpt transport (og flyr med Sunclass Airlines) får du dessuten direktebuss til og fra flyplassen.

Reisemål: Marmari & Tigaki, Kos
Innsjekking av bagasje på hotellet: Ja
10 kg ekstra bagasje: Ja
Direkte transport: Ja
Periode: April–oktober

Spa

Vår spa-avdeling gir muligheter for avkobling og velgjørende behandlinger. Her får du alt fra pedikyr og massasje til spesialbehandlinger som Sunprime Deluxe som innebærer tre timer med total velvære.

Vi tilbyr også populære Spa Together, der dere kan nyte behandlinger sammen i spaet. Hvorfor ikke dele en spaopplevelse med tenåringen, kjæresten eller vennen din? Vil dere bestille før avreise velger dere lengden dere ønsker på behandlingen ved å velge liten (25 min), medium (50 min) eller stor (75 min) spapakke. Når dere er på hotellet kan dere velge en av de herlige behandlingene som tilbys i Spa Together, med tilsvarende lengde som dere har bestilt. Begge må velge samme behandling.
Mer informasjon finner du her eller på hotellets informasjonsside MySunprime.

Våre terapeuter er profesjonelle og vi tilbyr flere forskjellige spapakker som kan bestilles hjemmefra.

Liten spapakke

25 min. Unn deg en Body Scrub eller en fot- og benmassasje.

Medium spapakke

50 min. F.eks. Classic Face – en dyptrensende aromatisk ansiktsbehandling, en Hot Oil-massasje eller en Classic Pedicure.

Stor spapakke

75 min. Valgmulighetene er mange, hva med en Hot Stone-massasje, topp-til-tå-behandlingen Sunprime Ritual eller kanskje en Facial Massage for ansiktet?

Luksus for én

90 min. Vil du ha litt egentid i ferien anbefaler vi "Luksus for én". Velg en av våre 90-minutters behandlinger og nyt litt gullkantet alenetid.

Slik bestiller du

Våre spabehandlinger er veldig populære så vil du være sikker på å få time, er det lurt å forhåndsbestille før du reiser. På Min side kan du legge til en bestilling på en Fitness- & spapakke på reisebestillingen din. Du kan også ringe 915 08 888, så hjelper vi deg. Tidspunkt for behandlingen bestiller du på hotellet. Du kan selvfølgelig også bestille behandlingen på hotellet hvis de har noe ledig.

Gjestevurderinger og anmeldelser
4,5/5
Gjestenes vurdering er resultatet av 329 gjesteanmeldelser. Vurderingen baseres på spørsmålet ”Hvor fornøyd er du med hotellet som helhet?"
88% anbefaler dette hotellet
Romstandard
4,5
Beliggenheten tilsvarer forventninger
4,0
Hotellpersonalet
4,4
Trivsel & stemning
4,5
Wifi
4,8
Mulighet for fred og ro
4,7
Se anmeldelser for:
Nyeste
 • 5/5

  "En følelse av luxus !??"

  Meget bra! Rent, hyggelig, ryddig. Det beste All inklusive vi har opplevd. Fantastisk restaurant, flott tone mellom serverings personalet. «Bøtte balletten» var alltid blide og hyggelige . Beliggenheten like ved strand i stille området var perfekt for oss.
 • 5/5
  Bra service, utrolig gode senger/sengetøy, veldig bra frokost buffe, og maten ellers......et reint og bra hotell...rolig og fin atmosfære.....godt å slappe av ved si egen bassengkant
 • 5/5

  "Ro og stillhet"

  Flott og nytt hotell med høy standard. Et perfekt reisemål for de som liker ro og stillhet. Direkte utgang til basseng og utrolig gode solsenger er et stort pluss.
 • 5/5

  "Stille og rolig hotell"

  Hotellet stod til forventningene. Stille og rolig hotell. Vi hadde kun frokost som var inkludert i reisen og brukte restaurantene som var i nærområde.Burgeren på Stella Maris var kjempe god. Vi var innom Taverna Stavros,men det stod ikke til forventningene som vi hadde lest om.Det manglet en del gatelys fra hotellet til "byen" så folk måtte bruke lommelykten på mobilen for å se hvor de gikk på kvelden.Savnet også litt opplysninger under flyturen om hvor vi var. Så vil du bare slappe av ved bassenget og nytte sol og varme,så er dette stedet.
 • 5/5

  "Moderne, rent og pent."

  1. Unødvendig med bråkete musikk i restauranten til frokost. Hvis Ving er opptatt av miljøet kan selskapet gjøre noe med unødig støyforurensning.2. Første gang på 27 år vi har opplevd å ikke ha et bord og to stoler på verandaen. Ta bort den latterlige og helt ubrukelige betongbenken og erstatt den med et bord og to stoler i tillegg til solsengene. 3. Skuffende svikt ved forsøk på innsjekking av bagasjen på hotellet på avreisedagen. Vi ble nektet innsjekking av koffertene fordi vi ikke sto på listen. Vi kontaktet Ving pr. telefon, men til ingen nytte. Ving bør ikke love noe selskapet ikke kan holde.4. Vi hadde halvpensjon Vi ønsket å bytte middag mot lunsj en dag p.g.a. kveldstur til Kos by, men dette lot seg ikke gjøre. På andre hoteller har dette alltid vært mulig. Forøvrig meget fornøyd med hotellet, spesielt maten og personalet.
Gjør et søk for å se ledige rom og priser.