Se hotell (11)

Reiser til Gouvia

Gouvia er reisemålet for deg som vil ha litt mer enn bare sol og bad i ferien. Gouvia har et større utvalg av restauranter og uteliv enn mange av de andre reisemålene på Korfu.

Stranden i Gouvia er ganske liten, men du har likevel mulighet til å prøve forskjellige vannsportsaktiviteter her. Det er heller ikke langt til de litt større sandstrendene, og de fleste av dem kommer du deg enkelt til med lokalbuss eller leiebil. Gouvia er dessuten et fint utgangspunkt for utflukter til andre deler av øya, og det er kort vei inn til Korfu by.

Det greske kjøkkenet

I Gouvia kan du velge mellom et stort antall restauranter. Alt fra ekte greske tavernaer til internasjonale restauranter med asiatisk, italiensk eller mexicansk kjøkken. Velger du en av restaurantene i den store marinaen får du også oppleve de store luksusbåtene fra første parkett. Får du lyst til å fortsette kvelden etter middag kan du besøke noen av de mange pubene og musikkbarene.

Hotell for alle

Vil du bo på et hotell med høy standard anbefaler vi Signature-hotellet Kontokali Bay Resort & Spa, som ligger rett ved stranden. Hotellet tilbyr blant annet spa, sportsaktiviteter og lekerom for barna.
Om du ønsker å bo rimeligere på ferien i Gouvia kan du velge blant flere enklere hotell. Mange av dem har basseng og gangavstand til både strand og sentrum.

Vings Gouvia

Ving tilbyr reiser til Gouvia både med charterfly og rutefl. Bestiller du ferien med rutefly bestemmer du selv hvor mange dager du vil at ferien skal vare.

Kombiner Gouvia og Albania

Når du bestiller en reise til Gouvia kan du benytte sjansen til å oppleve den lille albanske kystbyen Saranda samtidig. Der venter strender, fin natur og et spennende og prisgunstig restaurantutvalg.

Nyttige tips
 • Luksushotell
 • Prisgunstig innkvartering
 • Hotell ved stranden
 • Mange restauranter
 • Kort avstand fra flyplassen
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Gouvia

Barnevennlig
3,8
Strender
3,5
Attraksjoner
3,3
Vær og klima
 • januar
14°6°
4
Soltimer/dag
14°
Vanntemperatur
19
Regnfrie dager
 • februar
15°6°
4
Soltimer/dag
14°
Vanntemperatur
17
Regnfrie dager
 • mars
16°8°
5
Soltimer/dag
15°
Vanntemperatur
20
Regnfrie dager
 • april
19°10°
7
Soltimer/dag
16°
Vanntemperatur
19
Regnfrie dager
 • mai
23°13°
9
Soltimer/dag
18°
Vanntemperatur
22
Regnfrie dager
 • juni
28°17°
9
Soltimer/dag
21°
Vanntemperatur
23
Regnfrie dager
 • juli
31°19°
12
Soltimer/dag
23°
Vanntemperatur
27
Regnfrie dager
 • august
32°19°
11
Soltimer/dag
25°
Vanntemperatur
26
Regnfrie dager
 • september
28°17°
9
Soltimer/dag
23°
Vanntemperatur
24
Regnfrie dager
 • oktober
23°14°
6
Soltimer/dag
21°
Vanntemperatur
22
Regnfrie dager
 • november
19°11°
4
Soltimer/dag
18°
Vanntemperatur
18
Regnfrie dager
 • desember
16°8°
3
Soltimer/dag
16°
Vanntemperatur
18
Regnfrie dager
Strender
Det ligger to strender i Gouviabukten: Grusstranden Corcyra Beach er 100 meter lang og steinstranden Gouvia Beach er 300 meter lang.
Fly og transport

Flytid

Ca. 3 timer og 25 minutter fra Oslo lufthavn.

Slik reiser du hit

Fra og med sommeren 2019 kan du reise til Gouvia med Vings charterfly i sommersesongen (mai–oktober). Du kan også reise med rutefly til Gouvia og selv velge avreisedato og reiselengde. Flyet lander på flyplassen utenfor Korfu by.
Når du bestiller en reise med rutefly gjennom Ving kan du bestille transport fra flyplassen til hotellet, som oftest med taxi eller minibuss. Prisen varierer avhengig av transportmiddel og avstand til hotellet. Eksakt pris får du oppgitt ved bestilling. All informasjon om bestilt transport finner du på reisebeviset ditt.

Les mer om transport her.

Reisetiden fra flyplassen Ioannis Kapodistrias til hotellene er ca. 20-30 minutter (ca. 10 km). Tiden kan variere avhengig av lokale trafikkforhold.
Mat, drikke og natteliv
Gouvia har flere tavernaer og internasjonale restauranter som hovedsakelig serverer mat fra det greske kjøkken med inspirasjon fra Italia.
Utelivet i Gouvia er rolig, med noen få barer og diskotek.
Shopping
Langs hovedgaten Gouvia ligger det noen små turistbutikker og minimarkeder samt en klesbutikk. Om du ønsker et større utvalg anbefaler vi en tur inn til Korfu by – det tar ca. ti minutter med bil. Korfu by har mange fine forretninger med alt fra store butikkjeder til små, lokale butikker. Sko og klær har et elegant italiensk preg, og kvalitetssko, smykker og gull er rimeligere enn hjemme. Vær oppmerksom på at åpningstidene kan variere.
Aktiviteter og severdigheter
I Gouvia kan du prøve aktiviteter som windsurfing, seiling, tennis og sport. Corfu Golf Club ligger ca. 11 kilometer fra Gouvia. Det er også mulig å bli med på rideturer ca. 10 minutter utenfor Dassia, som ligger rett nord for Gouvia.
Hvordan du tar deg rundt

Leiebil

Liker du å se deg om i eget tempo og ta pauser der du selv ønsker? Kanskje finne din egen strand, dra ut i naturen eller besøke avsidesliggende steder? Leie en bil!
AVIS har førsteklasses service, bra biler, gode priser og bra forsikringer.
For å leie bil må du ha fylt 21 år og hatt førerkort i minst ett år.
Jo flere dager du leier bilen, desto lavere er prisen per dag.

Inkludert i prisen:

Ulykkesforsikring (selv om du forårsaket skaden), moms og ubegrenset kjørelengde.

Tillegg:

Forsikring som innebærer at det ikke er noen egenandel.
Tillegg for ekstra sjåfør og ekstra personskadeforsikring.
OBS! Det koster ekstra å få bilen levert til hotellet.
Lokalbusser og taxi.
Fakta

Vår service

Med Ving reiser du på egen hånd, men du er velkommen til å ta kontakt med våre reiseledere. I perioden mai–oktober kan du få tak i oss døgnet rundt på vår servicetelefon, på SMS og e-post hvis du vil bestille utflukter, leiebil eller kanskje bare vil ha tips eller gode råd.

ECPAT

Ving har siden 1999 støttet organisasjonen ECPAT mot barnesexhandel. Du kan lese mer om dette i Ving-permen eller reisemålsguiden vår.

Pass og visum

Hellas er med i Schengen, men som i mange andre land kreves det at du kan vise til gyldig legitimasjon. For nordmenn er det pass som er eneste gyldige legitimasjon. Den greske ambassaden minner om følgende:

Sørg for å ha med gyldig pass. Vi opplever at en del reisende reiser uten pass eller med utgåtte pass, noe som kan vanskeliggjøre returen til Norge og som kan føre til at hjemreisen må utsettes, med mindre turoperatøren kan assistere med innsjekking og ombordstigning.

Les mer på disse sidene:
Informasjon om pass og visum
Dette bør du vite når du skal til Hellas

Spørsmål om pass og visum skal stilles til respektive lands ambassade eller konsulat.

Lover og lokale skikker

Besøkende gjøres oppmerksom på at det kan finnes nasjonale lover og regler, samt særegne skikker som er annerledes enn de vi har i Norge. Du er selv ansvarlig for å ta rede på hva som gjelder i ditt ferieland. For å unngå ubehagelige overraskelser underveis anbefaler vi deg å lese mer på respektive lands ambassades nettside, samt å følge UDs offisielle reiseråd.

Hotellskatt Hellas

Hellas har innført en hotellskatt på alle kommersielle overnattinger fra og med 1. januar 2018. Skatten varierer i henhold til offisiell hotell- og leilighetsklassifisering og lengden på oppholdet. Den betales direkte til hotellet ved innsjekking. Legg merke til at Vings klassifisering av hotell og leiligheter kan variere fra den offisielle, som er grunnlaget for størrelsen på skatten.

1–2 stjerne(r): 0,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
3 stjerner: 1,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
4 stjerner: 3,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt
5 stjerner: 4,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt

Valuta og betaling

Euro (EUR). Det finnes minibanker for MasterCard og VISA.

Tidsforskjell

Korfu: +1 time. Albania/Saranda: Ingen tidsforskjell.

Elektrisitet

220 V.

Språk

Gresk

Øvrig informasjon

Kupert terreng. Les også det som står under Reiseinformasjon og Reisevilkår.
Finn reisen din til Gouvia