Anaxos

Anaxos, Lesvos

Anaxos er det minste av våre fire reisemål på nordkysten av Lesvos. Stranden er den beste i området og solnedgangene er eventyrlige.

Anaxos er stedet for deg som reiser på ferie for å slappe av, og som heller vil nyte bedagelig gresk landsbyliv enn hektisk uteliv. Det største trekkplasteret i Anaxos er den lange, fine sandstranden som er et perfekt sted for late feriedager. Her er det både solsenger og parasoller og små barer og spisesteder. Du kan også leie en pedalbåt og ta deg en liten tur ut på havet. Den vakre bukten ligger mot vest, og når solen går ned over havet og øyene utenfor er det en sann fornøyelse å sette seg ned med noe godt i glasset og nyte de glødende fargene på kveldshimmelen.

Les mer om reisemålet Anaxos Skjul tekst

Enkle barer og koselige tavernaer
I Anaxos finner du både enkle barer og kafeer og flere koselige taveraner. Det er også noen få turistbutikker. Vil du ha et større utvalg av restauranter og uteliv er det bare å reise inn til Petra eller Molivos, som ligger noen kilometer unna. Men du trenger absolutt ikke å reise noe sted for å spise godt – mange mener at man spiser bedre i Anaxos enn noe annet sted på øya. Uansett hvor du velger å spise så er prisnivået lavt, så her kan du nyte en flere retters gourmetmiddag uten å bli ruinert.

Oppdag Lesvos
Grønne pinjeskoger, mektige eikeskoger, varme thermakilder, åkre og frodige frukt- og vindrueplantasjer. Og ikke minst uendelige olivenlunder. Lesvos er en vakker øy med mye å oppleve. Her finner du den "forsteinede skogen" med trær som er over 20 millioner år gamle, og bak gyllenbrune fjelltopper skjuler det seg vakre viker og strender. Perserne, romerne og genoveserne fant alle veien hit, noe som har satt sine tydelige spor i form av slott og borger fra antikken. Vil du oppleve mest mulig av øya kan du være med på en eller flere av Vings utflukter.

Våre gjesters vurdering av Anaxos

Har du vært her? Sett din karakter på strender, shopping, natteliv og hotell!

Samlet hotellvurdering 4,6

Vurderingen baseres på 64 svar

Reisetips

Vær den første til å skrive et reisetips

Praktisk info for din reise

Reiseguider

Et utvalg hotell - Anaxos


Anaxos Hill Village er et av Vings nøye utvalgte hotell.Se flere bilder

Anaxos Hill Village, Anaxos
 

Anaxos, Lesvos

3
Gjestenes hotellvurdering 4,6

Det hyggelige og familievennlige bungalowhotellet Anaxos Hill Village ligger på en høyde med...

  • Basseng
  • Barnebasseng
  • Bar
  • Restaurant
  • Nærmeste sentrum: 400 m
  • Strand: 300 m
  • Internett
  Vis på kart
   
  Velg Anaxos Hill Village

  Chat med oss

  Man-tor: 08.30-21.00
  Fre: 08.30-18.00
  Lør: 10.00-15.00
  Søn: 12.00-16.00

  Start chat

  Les mer om MyHoliday Card