Se hotell (2)

Reiser til Afandou

Afandou lokker med Rhodos' lengste strand, omkranset av frodige fjell og aprikoslunder.

Afandou ligger 18 km syd for Rhodos stad, og er stedet du skal velge om du vil oppleve en levende gresk atmosfære – spesielt på torvet, som er landsbyens møtested med flere kafeer. Stranden her er en av de lengste på Rhodos, så her er det alltid god plass. Når du er ferdig med å sole deg for dagen kan du slå deg ned på en lokal taverna og prøve det greske kjøkken.

Finn din favorittstrand

Stranden i Afandou er nesten to kilometer lang med god plass og utmerkede snorklemuligheter. Vil du ha enda mer strand skal du reise ned til Heraki. En halv kilometer før du er fremme svinger du ned til Golden Beach – en fantastisk strand med puddersand. Om ikke det er nok ligger de fine strendene ved Faliraki og Tsambika ikke langt unna.

Naturlige opplevelser

Rhodos har mye å by på for deg som vil dra på oppdagelsesferd. Derfor en det en god idé å bestille leiebil sammen med reisen! Mellom Rhodos by og Lindos er veien ganske trafikkert, men så snart du forlater hovedveien endrer dette seg. Tre kilometer nord for Afandou ligger Ladiko Bay, også kjent som Anthony Quinn-bukten der deler av filmen "Kanonene på Navarone" ble innspilt. Herfra kan du dra videre til landsbyen Psinthos, som har et vakkert torv med koselige tavernaer. Et ideelt sted for en lunsjpause! Herfra er ikke veien lang til den berømte "Sommerfugldalen" og utgravingene av den antikke byen Kamiros. Gå heller ikke glipp av Epta Pigés, De syv kildene. Dette er et vakkert skogsområde med perlende kilder som også gir næring til de appelsinlundene i omgivelsene. Like ved ligger også Agios Nectarios, et område som innbyr til fotturer i naturskjønne omgivelser.

Nyttige tips
  • Prisgunstig innkvartering
  • Lokale restauranter
  • Kilometerlang strand
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Afandou

Attraksjoner
5,0
Strender
5,0
Underholdning
5,0
200,- i rabatt på leiebil

Akkurat nå får du 200,- i rabatt ved bestilling av leiebil hos Avis. Rabatten gjelder samtlige bilkategorier og leieperioder på reiser med avreise frem til 23. oktober 2018. Bilen skal være hentet senest 31. oktober 2018. Du bestiller leiebilen samtidig som du bestiller reisen din, eller i etterkant via Min Side.

Tilbudet gjelder kun gjester med avreise frem til 23. oktober.

Finn reisen din til Afandou