Afandou

Afandou, Rhodos

På østkysten ligger en av øyas største landsbyer, Afandou. Landsbyen har Rhodos' lengste strand, omkranset av frodige fjell og svale aprikoslunder.

Nå kan du også bestille rutefly til Afandou med Ving. Det betyr at du selv kan velge når det passer deg å reise og hvor lenge du vil være borte. Du kan likevel velge blant flere av våre beste hotell, bli med på utfluktene våre og benytte deg av Vings service på reisemålet. Med andre ord - du kan skreddersy reisen din akkurat slik det passer deg, fra tre dager og oppover. Velg det alternativet som passer deg best.

Les mer om reisemålet Afandou Skjul tekst

Vings Afandou
Afandou ligger 18 km syd for Rhodos stad, og har en levende gresk atmosfære - spesielt på torvet, som er landsbyens møtested med flere kafeer. Stranden her er en av de lengste på Rhodos, så her er det alltid god plass.

Naturlige opplevelser
Rhodos har mye å by på for deg som vil dra på oppdagelsesferd. Derfor en det en god idé å bestille leiebil! Mellom Rhodos by og Lindos er veien ganske trafikkert, men så snart du forlater hovedveien endrer dette seg. 3 kilometer nord for Afandou ligger Ladiko Bay, også kjent som Anthony Quinn-bukten der deler av filmen "Kanonene på Navarone" ble filmet. Herfra kan du dra videre til landsbyen Psinthos, som har et vakkert torv med koselige tavernaer. Et ideelt sted for en lunsjpause! Herfra er ikke veien lang til den berømte "Sommerfugldalen" og utgravingene av den antikke byen, Kamiros. Gå heller ikke glipp av Epta Pigés, De syv kildene. Dette er et vakkert skogsområde med perlende kilder som også gir næring til de appelsinlundene i omgivelsene. Like ved ligger også Agios Nectarios, et område som innbyr til fotturer i naturskjønne omgivelser.

Finn din favorittstrand
Vil du oppleve flere strender skal du kjøre mot Heraki, og ca. en halv kilometer før du er fremme svinger du ned mot Golden Beach - en fantastisk strand med pudderfin sand. De fine strendene ved Faliraki og Tsambika ligger også innen behagelig rekkevidde.

Våre gjesters vurdering av Afandou

vurdering
Strender
5
Attraksjoner
5
Shopping
3
Underholdning
5
Sport & aktiviteter
2

Samlet hotellvurdering 4,0

Vurderingen baseres på 97 svar

Reisetips

Vær den første til å skrive et reisetips

Praktisk info for din reise

Reiseguider

Et utvalg hotell - Afandou


Georgia er et av Vings nøye utvalgte hotell.Se flere bilder

Georgia, Afandou
 

Afandou, Rhodos

3
Gjestenes hotellvurdering 4,0

Georgia er et sjarmerende, lite hotell i rolige omgivelser i Afandou. Hotellet har hyggelig...

  • Basseng
  • Barnebasseng
  • Bar: 2 stk.
  • Restaurant
  • Nærmeste sentrum: 1,4 km
  • Strand: 1,5 km
  • Internett
  Vis på kart
   
  Velg Georgia

  Chat med oss

  Man-tor: 08.30-21.00
  Fre: 08.30-18.00
  Lør: 10.00-15.00
  Søn: 12.00-16.00

  Start chat

  Les mer om MyHoliday Card