Grasse
Club Med Opio en Provence

Grasse, Den franske riviera

Middelalderbyen Grasse troner på en liten fjelltopp ca. 18 kilometer fra Cannes på Den franske rivieraen. Det er ikke vanskelig å forstå hvorfor den er kjent som parfymebyen, omgivelsene består av duftende blomsterenger med roser, sjasmin og lavendel.

I Grasse finner du små pittoreske torg med kafeer og restauranter, vakre bygninger og snirklende brosteinssmug. På toppen av byen ligger Place aux Aires, en sentral plass med fontener og torgboder der du kan kjøpe blomster, frukt og grønnsaker.

Les mer om reisemålet Grasse Skjul tekst

Parfymebyen Grasse
Grasse har blitt kjent som parfymebyen på grunn av blomsterengene som omgir byen. Fra de store frukt- og blomsterfeltene utvinnes oljen som brukes til de eksklusive parfymene som selges dyrt i Paris. Hele to tredjedeler av alle franske parfyme-ekstrakter og -essenser produseres i Grasse. Et besøk i et av de tre parfymehusene, Fragonard, Molinard eller Galimard er derfor en selvfølge under besøket. Her kan du kjøpe parfymer til en god pris eller komponere din helt egen duft. På Musée de la Parfumerie Fragonard kan du lære mer om historien bak parfymeproduksjonen.

Vings reiser til Grasse
Reiser du med Ving til Grasse bor du på Club Med Opio en Provence som ligger ca. 7 kilometer utenfor Grasse. All Inclusive er inkludert i prisen og hotellet har et stort utvalg aktiviteter for både store og små gjester. Fordi du flyr med rutefly velger du selv når du reiser og hvor mange dager du vil være borte. Skreddersy din egen reise fra tre dager og oppover ved å velge det alternativet som passer best under "Reiselengde" til venstre.

Oppdag omgivelsene
Det er enkelt å komme seg rundt langs Den franske rivieraen og det aller enkleste er å leie en bil. Den eksklusive badebyen Cannes ligger kun 15 kilometer fra Club Med Opio en Provence og er vel verdt et besøk. Her møtes trendy uteliv og middelaldersk småbysjarme og i havnen ligger luksusyachtene side om side med de lokale fiskerbåtene. Fortsetter du drøyt 30 kilometer opp langs kysten fra Cannes kommer du til Nice, badebyen med den berømte strandpromenaden Promenade des anglais. I Nice finner du, bortsett fra herlige strender, et rikt kulturliv. Her er det flere kjente kunstmuseer, blant annet Chagallmuséet og Matissemuséet.

Våre gjesters vurdering av Grasse

Har du vært her? Sett din karakter på strender, shopping, natteliv og hotell!

Ingen hotellvurdering

Det finnes ingen hotellvurderinger på dette reisemålet

Reisetips

Vær den første til å skrive et reisetips

Praktisk info for din reise

Reiseguider

Chat med oss

Man-tor: 08.30-21.00
Fre: 08.30-18.00
Lør: 10.00-15.00
Søn: 12.00-16.00

Start chat

Les mer om MyHoliday Card