Se hotell (0)

Middelalderbyen Grasse troner på en liten fjelltopp ca. 18 kilometer fra Cannes på Den franske rivieraen. Det er ikke vanskelig å forstå hvorfor den er kjent som parfymebyen, omgivelsene består av duftende blomsterenger med roser, sjasmin og lavendel.

I Grasse finner du små pittoreske torg med kafeer og restauranter, vakre bygninger og snirklende brosteinssmug. På toppen av byen ligger Place aux Aires, en sentral plass med fontener og torgboder der du kan kjøpe blomster, frukt og grønnsaker.

Parfymebyen Grasse

Grasse har blitt kjent som parfymebyen på grunn av blomsterengene som omgir byen. Fra de store frukt- og blomsterfeltene utvinnes oljen som brukes til de eksklusive parfymene som selges dyrt i Paris. Hele to tredjedeler av alle franske parfyme-ekstrakter og -essenser produseres i Grasse. Et besøk i et av de tre parfymehusene, Fragonard, Molinard eller Galimard er derfor en selvfølge under besøket. Her kan du kjøpe parfymer til en god pris eller komponere din helt egen duft. På Musée de la Parfumerie Fragonard kan du lære mer om historien bak parfymeproduksjonen.

Vings reiser til Grasse

Reiser du med Ving til Grasse bor du på Club Med Opio en Provence som ligger ca. 7 kilometer utenfor Grasse. All Inclusive er inkludert i prisen og hotellet har et stort utvalg aktiviteter for både store og små gjester. Fordi du flyr med rutefly velger du selv når du reiser og hvor mange dager du vil være borte. Skreddersy din egen reise fra tre dager og oppover ved å velge det alternativet som passer best under "Reiselengde" til venstre.

Oppdag omgivelsene

Det er enkelt å komme seg rundt langs Den franske rivieraen og det aller enkleste er å leie en bil. Den eksklusive badebyen Cannes ligger kun 15 kilometer fra Club Med Opio en Provence og er vel verdt et besøk. Her møtes trendy uteliv og middelaldersk småbysjarme og i havnen ligger luksusyachtene side om side med de lokale fiskerbåtene. Fortsetter du drøyt 30 kilometer opp langs kysten fra Cannes kommer du til Nice, badebyen med den berømte strandpromenaden Promenade des anglais. I Nice finner du, bortsett fra herlige strender, et rikt kulturliv. Her er det flere kjente kunstmuseer, blant annet Chagallmuséet og Matissemuséet.

Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Grasse

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Skriv anmeldelse
Vær og klima
 • januar
11°4°
5
Soltimer/dag
21
Regnfrie dager
 • februar
12°5°
5
Soltimer/dag
18
Regnfrie dager
 • mars
14°6°
7
Soltimer/dag
20
Regnfrie dager
 • april
16°9°
8
Soltimer/dag
19
Regnfrie dager
 • mai
19°12°
9
Soltimer/dag
20
Regnfrie dager
 • juni
23°15°
10
Soltimer/dag
20
Regnfrie dager
 • juli
26°18°
11
Soltimer/dag
25
Regnfrie dager
 • august
26°18°
10
Soltimer/dag
24
Regnfrie dager
 • september
24°16°
8
Soltimer/dag
22
Regnfrie dager
 • oktober
20°12°
6
Soltimer/dag
21
Regnfrie dager
 • november
15°8°
5
Soltimer/dag
20
Regnfrie dager
 • desember
12°5°
5
Soltimer/dag
21
Regnfrie dager
Fly og transport

Flytid

Ca. 3 timer fra Oslo lufthavn.

Slik reiser du hit

Med Ving kan du reise til Grasse med rutefly fra april til november og selv bestemme avreisedato og reiselengde.
Når du bestiller en reise med rutefly gjennom Ving kan du bestille transport fra flyplassen til hotellet, som oftest med taxi eller minibuss. Prisen varierer avhengig av transportmiddel og avstand til hotellet. Eksakt pris får du oppgitt ved bestilling. All informasjon om bestilt transport finner du på reisebeviset ditt.

Les mer om transport her.

Reisetiden fra flyplassen utenfor Nice til Grasse er ca. 40 minutter (ca. 30 km). Tiden kan variere avhengig av lokale trafikkforhold.
Fakta

Vår service

Ving har ingen reiseledere eller personale på dette reisemålet.

Pass og visum

Alle personer som reiser til land utenfor Schengen må ha med seg pass, dette skal ofte være gyldig i seks måneder etter hjemreise. Innenfor Schengen kreves det at man har med pass eller nasjonalt ID-kort som er gyldig under hele reisen. Les mer på ving.no/pass-og-visum.

Spørsmål om pass og visum må stilles til respektive lands ambassade eller konsulat.

Lover og lokale skikker

Besøkende gjøres oppmerksom på at det kan finnes nasjonale lover og regler, samt særegne skikker som er annerledes enn de vi har i Norge. Du er selv ansvarlig for å ta rede på hva som gjelder i ditt ferieland. For å unngå ubehagelige overraskelser underveis anbefaler vi deg å lese mer på respektive lands ambassades nettside, samt å følge UDs offisielle reiseråd.

Valuta og betaling

Euro (EUR).

Tidsforskjell

Ingen tidsforskjell

Elektrisitet

240 V. Europeisk standard med to hull.

Språk

Fransk
Finn reisen din til Grasse