Flybilletter

Flybilletter er ikke inkludert i pakken og må bestilles separat. Du kan bestille dem ved hjelp av søkefunksjonen over. Husk at du bør ha god tidsmargin både før og etter kampen når du bestiller ut- og hjemreise.

Vi i Ving anbefaler at du flyr til følgende flyplasser/steder:

England

Arsenal: London
Chelsea: London
Leeds: Manchester*
Liverpool: Manchester
Manchester City: Manchester
Manchester United: Manchester
Tottenham: London

Spania

Barcelona: Barcelona
Real Madrid: Madrid

Viktig informasjon:

Ettersom mange kamper blir flyttet i løpet av sesongen anbefaler vi at du bestiller flybilletter som kan endres mot gebyr. Husk at det ofte er umulig å endre de aller billigste billettene. Hvis en kamp er satt opp med avspark på lørdag anbefaler vi at du bestiller flyreise og hotellovernatting fra fredag til mandag. Da slipper du endringsgebyrer hvis kampen f.eks. flyttes til søndag.

Hvis flyselskapet vi samarbeider med tillater at du endrer billetten din vil vi belaste deg med endringsgebyret. Du kan lese mer om reisevilkårene våre her.


*Nærmeste flyplass er Leeds Bradford Airport. Det er ingen gode forbindelser mellom Norge og Leeds Bradford flyplass. Vi anbefaler å fly til Manchester.

Det går regelmessig tog (vanligvis 2 tog i timen) fra Manchester flyplass til Leeds. Reisetiden er 1 time og 10 minutter med direkte tog og ca. 1 time og 30 minutter med togene som har 1 bytte.
For detaljert oversikt over togtider, priser og bestilling, se http://www.nationalrail.co.uk/