Reisetips

La deg inspirere av andres opplevelser! Her finner du reisetips og forslag skrevet av våre gjester.

Husk også å legge inn ditt reisetips!

Velg land og deretter landets reisemål i rullegardinmenyen under for å få en liste over reisetips fra området.

 • Jumeirah

  Skrevet av:dortis 
  29.02.2016

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Strender
  5
  Shopping
  5
  Barnevennlig
  4

  Perfekt å reise til Dubai på våren, når været er litt ustabilt i Europa. Hvis man ikke vil ha så lang flytur, så er Dubai helt supert hvis du reiser for sol, varme og shopping. Her er det fantastiske strender, det er varmt og det er dyrt! Husk at alt er dyrt på strand-hotellene, men man kan evt. bo billigere i sentrum og heller dra på offentlig strand, eller betale seg inn på hotellenes strender når man ønsker det. Supert for 4-7 dager!

  Les mer

  Reiste i mai 2015

  Kommentér
 • Jumeirah

  Skrevet av:ChristineSN93 
  13.01.2014

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Strender
  5
  Attraksjoner
  4
  Shopping
  5
  Underholdning
  4
  Sport & aktiviteter
  4

  Dubai er reisemålet for deg som ønsker noe litt mer eksotisk enn Gran Canaria, men som ikkje har lyst å reise heilt til Thailand og omegn.
  Flyturen tar ve ca 1-2 timer til Amsterdam fra Bergen, så 7 timer fra Amsterdam til Dubai(Hvis man får direktefly).

  Var i Dubai i 2007 og 2008 på samme tid i oktob er begge gangene. Perfekt tid å reise på! temp ligger da på 30-37 C ca.

  Attraksjoner:
  Vil anbefale alle å ta seg en safaritur i ørkenen en kveld, der ma kan spise arabisk mat i beduin leirene, kjøre atv i ørkenen og ri på kamel. Ikkje minst den fantastiske solnedgangen!

  Er du med barn og ungdom, vil eg også anbefale å reise til Wild Wadi Waterpark som ligger nært 7 stjerners hotellet, seilet, Burj al Arab/dubai. Deilig og spennende vannpark med mage fasiliteter, men ta med nistepakke, eller spis godt før, litt stive priser aka norske priser.

  Eg var så heldig å få spise på selveste 7 stjerners hotellet, 800 kr per pers for buffè fra 19.00 -23.00. Som e ei ganske OK pris med tanke på hotellet som ellers har en minstepris på en natts hotelovernatting for 10 000 kr..

  Ellers når det gjelder hotel, eg budde på Dubai Marina hotel 1st gangen og Grand Midwest Express 2nd gangen. Anbefaler begge! Den første er litt dyrere, og den andre er mer budsjett hotel og ligger 15 min unna stranden med taxi.

  Og taxi skal du ikkje bekymre deg for, kjempebillig! Det var ingen problem for meg som 16 åring den gang betale tur retur taxi for å sei da sånn..

  Å spise på resturanter ute om kvelden er ganske dyrt, viss man sammenligner med Tyrkia, cran canaria osv. Norske priser nesten.

  Einaste litt negative med Dubai, er at det er veldig strenge på enkelte ting: 21 års aldersgrense for å komme inn i landet(foresatte må være 21 eller eldre altså), litt strenge på alkohol(e liksom ikkje Aypa Napa..), de misliker kyssing og holding av hender åpenlyst i gatene(kan viss være krenkende ovenfor deres religion), og dresscodes! Ekje snakk om å gå på mini marked med shorts og bikinitopp uten å få stygge blikk.

  ELLERS veldig bra reisemål, er noe magisk med Dubai. Forelska meg heilt i det, men er jo dyrere enn vanlig chartertur.. så no som student ser ikkje ein dubaitur lyst ut på ei stund. Håper dette hjalp!

  Les mer

  Reiste i oktober 2008

  Kommentér
 • Jumeirah

  Skrevet av: 
  06.02.2013

  fLY+HOTEL ØNSKES

  Reiste i februar 2013

  Kommentér
 • Jumeirah

  Skrevet av:gunnrem@hotmail.com 
  04.08.2011

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Strender
  5
  Attraksjoner
  5
  Shopping
  5
  Barnevennlig
  5
  Sport & aktiviteter
  5

  Hva skal man si?? ;)
  Dubai har ALT man måtte ønske seg + litt til :))

  Fantastisk god mat (veldig billig), god service og et enormt utvalg av ALT !!
  Book gjerne fredagsbrunsj på Fairmont Hotel på Sheik Zayed Rd. - en opplevelse!! (en av mange!!)

  Reiste i februar 2010

  Kommentér