Personvern/sikkerhet

Ving fører register over de personopplysningene du har gitt i henhold til personopplysningsloven (POL).

Nødvendige opplysninger blir behandlet av Ving og våre samarbeidspartnere, som flyselskap og hotell, for å kunne fullføre våre forpliktelser overfor deg. Vi benytter også opplysningene for å kunne gi deg informasjon, tilbud og service i forbindelse med reisen via e-post, telefon, sms og postutsendelser.

Når du har reist med oss lagres personopplysningene i et kunderegister i tre år. Hvis du har godkjent at vi kan lagre dine personopplysninger ytterligere, kan disse spares i opptil 10 år.

Informasjonen vi har om deg i kunderegisteret benyttes for å forbedre servicen i kontakten med deg som kunde. Vi kan også benytte informasjonen til markedsføringsformål* eller i markedsundersøkelser innen Thomas Cooks nordiske konsern.

Personopplysninger som lagres:

For- og mellomnavn, etternavn, fødselsdato, kjønn, adresse, telefon mobil, telefon jobb, telefon privat og e-postadresse samt passord (kryptert).

Opptak av telefonsamtaler

Vi ber om samtykke for å kunne ta opp telefonsamtalen for å kunne utvikle og forbedre vår kundeservice. Telefonopptak spares hos oss i 200 dager før det slettes.

Bruk av informasjonskapsler

Ving bruker informasjonskapsler/cookies for å gi deg som besøker bedre service og for å analysere trafikk på ving.no. Les mer om bruk av informasjonskapsler.

Abonnement

Hvis du sier ja til nyhetsbrev eller andre abonnement på Min Vingside, tillater du at Ving sender tilbud, informasjon, nyhetsbrev, markedsundersøkelser osv. via e-post, telefon, sms og post. Du kan når som helst takke nei til dette.

Behandlingsansvarlig

Christian Fr. Grønli er på vegne av Ving Norge AS behandlingsansvarlig for behandling av personopplysninger på ving.no. De som ønsker informasjon om hvilke opplysninger som er registrert kan sende skriftlig søknad om dette.

Rett til innsyn

I henhold til Personopplysningsloven §18 kan du be om innsyn og få vite hva slags behandling av opplysninger Ving Norge AS foretar. Dette kan du få ved å sende en skriftlig begjæring til Ving Norge AS. Les mer på Datatilsynets sider.

Personvernombud

Ving Norge AS har et personvernombud, Sven Arne Strømsvåg, som påser at personopplysningslovens regler om behandling av personopplysninger blir fulgt.

E-post: info@ving.no

Ving
Postboks 421 Sentrum
NO-0103 Oslo

*med markedsføringsformål menes f.eks. statistiske undersøkelser om hvilke typer gjester som bor på hotellene våre, når på året visse aldersgrupper reiser osv.