Mat / spesialmat

Mat og drikke er en viktig del av ferien. Og ferien begynner allerede på flyreisen. Så husk å bestille mat før du reiser, og velg siden drikke i fred og ro om bord på flyet.
Du kan også bestille spesialmat. Drikke kjøpes om bord.
Mat bestilles på Min side samt på telefon: 915 08 888

Seteplass

Når du har bestilt reisen din, kan du mot betaling bestille ditt favorittsete om bord. Mange benytter sjansen til å bestille et bestemt sete, derfor anbefaler vi at du bestiller god tid i forveien. Du kan tidligst bestille 180 dager før avreise og senest fire dager før avreise.

Bestill seteplass

Bagasje

Tillatt bagasjevekt:

Voksne og barn (fra 2 år): 20 kg + 9 kg håndbagasje
(30 kg + 9 kg håndbagasje ved 3 uker eller mer)
Baby (under 2 år): 10 kg + barnevogn (ingen håndbagasje).

Bagasje er inkludert i prisen når du bestiller en reise til et av våre utvalgte hotell).

Skal du bo på et av våre andre hotell, eller har bestilt en uspesifisert reise eller kun flybillett, velger du selv om du vil reise med kun håndbagasje eller om du vil bestille innsjekket bagasje sammen med reisen.

Bagasje kan også bestilles i etterkant på Min side samt på telefon: 915 08 888.

Reglene over om bagasjevekt gjelder for charterreiser med Air Europa som flyarrangør. Informasjon vedr. bagasjevekt på Air Europas hjemmeside gjelder for regulære flyreiser med selskapet.

Håndbagasje

Maks. mål: 55 x 35 x 25 cm
Maks. vekt: 9 kg

Ekstra bagasje og spesialbagasje

Om du har med deg mer enn den tillatte bagasjevekten, må du betale en avgift på flyplassen. Merk at bagasje med overvekt kun kommer med flyet om det er plass om bord. Transport av golfbager og annen spesialbagasje, for eksempel sykler, må bestilles via Paxport før avreise.

Nettside

Air Europa

Fant du ikke det du lette etter?

Vanlige spørsmål og svar finner du på våre kundeservice-sider

Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.