Velkommen til nye Ving

Flere personlige opplevelser
enn noensinne.

En feriereise er ikke bare en utenlandsreise. Det er også en indre reise. Og å gjøre de tingene som får deg til å føle deg vel. Hva dét er, avhenger av hvem du spør. Derfor tilbyr vi nå flere skreddersydde opplevelser enn noensinne.

Finn akkurat din bølge – i et hav av muligheter.

Sport & trening

Vårt store utvalg av treningsreiser og treningshotell gir deg perfekte forutsetninger for å kombinere sol og bad med aktiviteter som får deg til å føle deg vel.

Velvære

Om det er én gang du skal benytte anledningen til å skjemme deg selv bort, så er det i ferien. Kanskje i form av yogaretreats, spahotell eller fullstendig avslapning?

Natur & eventyr

Fra fargesprakende korallrev til bølgende urskog – Vings verden er full av fantastiske og eventyrlige opplevelser. Nå tar vi deg nærmere dem enn noensinne.

Hotellopplevelser

Noen ganger er hotellet selve høydepunktet i ferien. Hos oss finner du de unike hotellene som gir deg minner som varer lenge. Skikkelig lenge.

Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.