Bli med til spennende Portugal

Når: 10.–17. juni 2020

Pris: fra 13 995,-

Avreise fra: Oslo

På denne fellesreisen til Portugal får du oppleve noe av det beste landet har å by på. Vi besøker både storbyer og vakre kystbyer, og du kan oppleve høye fjell, dype daler og blomstrende natur. Turen er dessuten en fulltreffer for... Mer informasjon ...alle som liker hyggelige matopplevelser – og hvem gjør vel ikke det? Vi bor på et hotell i Estoril, en liten og vakker badeby som i mer enn 100 år vært tumleplass for kongelige og berømte fra hele verden.Mindre informasjon

💛 Frokost og middag (inkl. drikke) er inkludert
💛 Fire utvalgte utflukter er inkludert

Påmelding

Dette får du oppleve på turen

Fellesreise med Ving til Portugal

Hovedstaden Lisboa

Ving til Portugal

Kystområdet Sesimbra

Slottet i Sintra

Foreløpig program

Dag 1
Ankomst
Vi lander på flyplassen i Lisboa og blir møtt av vår skandinavisktalende lokalguide. Derfra kjører vi i en privat buss til hotellet vårt og sjekker inn.
 
Dag 2
Byvandring i Cascais
Vi går til Camões-plassen i sentrum. Cascais er en tidligere fiskerlandsby som takket være kongefamilien og overklassens flittige badebesøk her på slutten av 1900-tallet brakte velstand til byen. Mer informasjon I området Marina kan man fortsatt rusle gjennom de trange smugene som huser de gamle fiskerhusene, og vi får også med oss festningen La Citadelle de Cascais. En annen attraksjon er kunstmuseet Casa das Histórias de Paula Rego, en arkitektonisk sensasjon. Vi stopper for en kopp kaffe på en lokal kafé underveis. Resten av dagen disponeres fritt, før vi møtes til middag på hotellet.
 
Dag 3
En dag i Lisboa
Vi spaserer sammen med guiden fra hotellet til jernbanestasjonen for å ta toget inn til Lisboa. Toget følger for det meste den vakre kystlinjen østover og tar ca. 40 minutter.
Fra stasjonen går vi gjennom sentrum og til de gamle bydelene. Vi utforsker Baixa og Chiado, byens største shoppingområde og samtidig byens kulturelle sentrum. Her holdt forfattere og kunstnere til, og gatene er fulle av teatre, små kafeer, kunstgallerier og bokhandlere.
 
Bairro Alto, den øvre bydelen, er gammel og malerisk, og er med sine fadoklubber, utallige restauranter og små barer Lisboas utelivssentrum. Vi fortsetter opp til katedralen fra 1100-tallet, og spaserer derfra ned gjennom labyrintiske Alfama, den aller eldste delen av Lisboa. Her er den opprinnelige bebyggelsen med brosteinsgater, kronglete smug, trapper og overbygg godt bevart.
 
Vi avslutter byvandringen med lunsj. Deretter får du litt tid på egen hånd før det er på tide å gå tilbake til stasjonen og ta toget tilbake til Cascais. Felles middag på hotellet.
 
Dag 4
Sintra og Cabo da Roca
Vi blir hentet av bussen og guiden på morgenkvisten og kjører til den sjarmerende småbyen Sintra i de grønne åsene nord for Cascais. Området er et veldig populært utfluktsmål; det var et av de første stedene som ble oppført på UNESCOs verdensarvliste. Her bygde nemlig den portugisiske kongefamilien og de adelige sine eventyrlige sommerslott, med eksotiske hager og frodige parker. Vi får en kort, guidet tur i sentrum av Sintra, før du får tid på egen hånd. Etter besøket i Sintra kjører vi langs svingete veier ut til kysten og Cabo da Roca, det vestligste punktet på det europeiske fastlandet. Her beundrer vi den vakre utsikten «hvor landet slutter og havet begynner». Vi møtes til felles middag på hotellet.
 
Dag 5
Dagen disponeres fritt.
 
Dag 6
J.M.da Fonseca og Sesimbra/Costa Azul
Vi blir hentet av bussen og setter kursen sørover mot Costa Azul – den blå kysten. Vi kjører langs de grønne åsene i Arrábida nasjonalpark til vi ankommer den vakre lille byen Azeitão. Her besøker vi vinhuset J.M. da Fonseca, som produserer de berømte Periquita-vinene. Selskapet ble grunnlagt for mer enn 200 år siden, og vinkjellerne deres er som et vinmuseum. Vi får høre om firmaets historie og prøvesmaker tre viner.
 
Fra Azeitão kjører vi videre til Sesimbra, en gammel fiskelandsby som har utviklet seg til å bli et populært feriested, mye takket være den vakre beliggenheten og de flotte strendene. Vi spiser lunsj på en lokal fiskerestaurant, før du får tid til å utforske området på egen hånd. .
 
Dag 7
Dagen disponeres fritt.
Felles middag på restaurant Gordinni Estoril.
 
Dag 8
Hjemreise
Mindre informasjon

Fullstendig program sendes ut to uker før avreise.

Reiseleder fra Ving

Reiseleder Ignacio

Ignacio Dinchong

Ignacio Dinchong er født og oppvokst på Trinidad & Tobago. I 1994 flyttet han til Oslo og begynte sin karriere i Ving. Som de fleste andre i Ving elsker Ignacio å reise og å oppleve nye steder og kulturer, og han er spesielt begeistret for unike kulinariske opplevelser. På tur har han alltid kamera og mobil lett tilgjengelig, så han kan forevige minnene fra reisen.

Hva er inkludert?

  • En reiseleder fra Ving er med og tilgjengelig under hele turen
  • Flyreise inkl. bagasje og transport
  • Hotellovernatting (delt rom)
  • Frokost og middag hver dag (inkl. drikke)
  • To lunsjer
  • Fire utvalgte utflukter med skandinavisktalende lokale guider
  • Alle skatter og avgifter

Valgfrie tillegg:

  • Enkeltrom (fra 3 175,-). Begrenset antall.
  • Avbestillingsforsikring mot legeerklæring. (420,- for delt dobbeltrom / 520,- for enkeltrom pr. person)

Mer informasjon

Hva er Vings fellesreise?

Ving arrangerer fellesturer med egen reiseleder.

Hvem passer denne reisen for?

For alle som kunne tenke seg å dra på en opplevelsesreise sammen med andre.
Mer informasjon Det er lagt opp til felles måltider og fellesaktiviteter, men du velger selv hva du vil være med på.Mindre informasjon

Viktig å vite

For å delta på turen må du være selvhjulpen og kunne håndtere din egen bagasje. Denne turen passer for alle med normal kondisjon.
Mer informasjon Generelt egner ikke våre reiser seg for den som har vondt for å gå. På utfluktene er det ofte mye gåing og det forventes at man skal kunne gå i et jevnt tempo og holde følge med gruppen. Spesielle behov på flyreisen og underveis på turen må opplyses om ved påmelding.Mindre informasjon

Om flyreisen

Avreise fra Oslo lufthavn Gardermoen med TAP Airlines

Oslo – Lisboa: Onsdag 10.juni kl. 19.15
Ankomst kl. 22.20

Hjemreise:

Lisboa – Oslo: Onsdag 17.juni kl. 13.30
Ankomst kl. 18.30

Flytidene kan bli endret. Forhold deg til tidene som står på billetten din.

Kontakt oss