Opplev Granada og det unike spanske

Når: 13.–17. oktober 2020

Pris: fra 11 175,-

Avreise fra: Oslo

I den spanske middelalderbyen Granada venter sightseeing, tapaskurs og selvfølgelig et besøk i den verdenskjente UNESCO-festningen Alhambra. Mer informasjon  
Granada er en middels stor by i Andalucia, ca. halvannen time nordøst for Malaga. Den sjarmerende byen har en avslappet stemning, og i løpet av dagene her får du blant annet oppleve et av flamenco-showene Granada er så kjent for. Vi skal selvfølgelig også bli bedre kjent med den lokale maten – visste du at tapas faktisk ble oppfunnet i Andalucia?
Og apropos godbiter, vi forlater selvfølgelig ikke Granada før vi har besøkt «Det røde slottet». Det orientalske festningsverket Alhambra ble reist av maurerne på 1300-tallet og består av en rekke overdådig utformede rom og gårdsplasser. Alhambra er på UNESCOs verdensarvliste og regnes som en av Spanias største turistattraksjoner.
Mindre informasjon

💛 Frokost og utvalgte måltider er inkludert
💛 4 utvalgte aktiviteter er inkludert

Påmelding

Siste frist for påmelding er 1. mai

Dette får du oppleve på turen
Ving Plus til Granada, det unike spanske!

Unike Granada. Flamenco-show. Foto: Turistkontoret i Granada

Ving Plus til Granada, det unike spanske!

Tapaskurs. Foto: Turistkontoret i Granada

Ving Plus til Granada, det unike spanske!

Flamenco-show. Foto: Turistkontoret i Granada

Foreløpig program

Dag 1
Ankomst
Flyet lander på flyplassen i Malaga. Deltakerne hentes med buss. Turen til Granada tar ca. halvannen time. Senere samme...
Mer informasjon ...ettermiddag går vi på sightseeing i Granada med en skandinavisk talende guide. Fellesmiddag på populære Cuchara de la Carmela.
 
Dag 2
Utflukt til Alhambra
Vi drar i samlet tropp fra hotellet. Bussturen til Alhambra tar ca. 20 minutter. Alhambra er på UNESCOs verdensarvliste og regnes som en av Spanias største turistattraksjoner. Vel fremme får vi en omvisning av en engelsktalende guide og lærer mer om det imponerende festningsverket. Deretter spiser vi lunsj på Jardines de Alberto i nærheten, før resten av ettermiddagen disponeres fritt.
 
Dag 3
Flamencoshow
Formiddagen disponeres fritt frem til felles middag og flamencoshow på Jardines de Zoraya.
 
Dag 4
Tapaskurs
Vi skal selvfølgelig også bli bedre kjent med den andalusiske maten på turen, og i dag står tapaskurs på menyen. Den spanske tapastradisjonen har mange år på nakken, men viser ingen tegn til å kaste inn håndkleet. Gjør deg klar for en formiddag full av godbiter. Etter kurset disponeres tiden fritt, før vi møtes til avskjedsmiddag på Las Tomasas. Denne restauranten ligger i nærheten av Mirador de Sant Nicolas og har flott utsikt mot Alhambra.
 
Dag 5
Hjemreise
.
Mindre informasjon

I tillegg til utfluktene får du en «fridag» og ettermiddagstimer uten fellesopplegg. Fullstendig program sendes ut to uker før avreise.

Representant fra Ving

Kristin - reiseleder for Ving Plus

Kristin Skjelvaag

Kristin er prosjektleder for Vings fellesturer og har lang fartstid i reisebransjen. Favorittreisemålene er California og Sør-Frankrike, men uansett hvor hun reiser finner hun glede i å snøre på seg joggeskoene og begi seg ut i skog og mark.

Hva er inkludert?

  • En representant fra Ving er med på turen
  • Flyreise inkl. bagasje (2 kolli pr. person) og transport
  • Hotellovernatting (delt rom)
  • Frokost hver dag
  • Tre lunsjer og tre middager, inkludert noe drikke
  • Fire utvalgte turer med engelsktalende lokale guider
  • Alle skatter og avgifter

Valgfrie tillegg:

  • Enkeltrom (fra 2 150,-). Begrenset antall.
  • Avbestillingsforsikring mot legeerklæring. (335,- for delt dobbeltrom / 400,- for enkeltrom pr. person)

Mer informasjon

Hva er Vings fellesreiser?

Ving arrangerer fellesturer hvor en representant fra Ving er med på turen.

Hvem passer denne reisen for?

For alle som kunne tenke seg å dra på en opplevelsesreise sammen med andre.
Mer informasjon Reisene passer perfekt for deg som har lyst til å dra på en spennende tur der både opplevelser og felles måltider er inkludert i prisen. På disse turene kan du utforske reisemålet i ditt eget tempo, nyte god mat og ha det hyggelig sammen med nye bekjentskaper. Det er lagt opp til felles måltider og fellesaktiviteter, men du velger selv hva du vil være med på. Det er lagt opp til felles måltider og fellesaktiviteter, men du velger selv hva du vil være med på.Mindre informasjon

Viktig å vite

For å delta på turen må du være selvhjulpen og kunne håndtere din egen bagasje.
Mer informasjon Det kan ikke forventes at våre reiseledere skal bistå med dette. Denne turen passer for alle med normal kondisjon og som kan gå i trapper og motbakker. Generelt egner ikke våre reiser seg for den som har vondt for å gå. På utfluktene er det ofte mye gåing og det forventes at man skal kunne gå i et jevnt tempo og holde følge med gruppen. Spesielle behov på flyreisen og underveis på turen må opplyses om ved påmelding.Mindre informasjon

Om flyreisen

Avreise fra Oslo lufthavn med Norwegian

Oslo – Malaga: Tirsdag 13.oktober kl. 06.35
Ankomst kl. 10.40

Hjemreise:

Malaga – Oslo: lørdag 17.oktober kl. 11.35
Ankomst kl. 15.35

Flytidene kan bli endret. Forhold deg til tidene som står på billetten din.
 

Kontakt oss