Sosiale og opplevelsesrike fellesreiser

Vi arrangerer fellesreiser med reiseleder til flere spennende steder. Vi gjør det enkelt å oppleve det beste et reisemål har å by på.

På fellesturene får du oppleve de genuine sidene av reisemålet sammen med andre – og du står fritt til å utforske omgivelsene på egen hånd hvis du vil. Det er lagt opp til felles måltider og fellesaktiviteter, men du velger selv hva du vil være med på.

Reisene passer perfekt for deg som har lyst til å dra på en spennende tur der både opplevelser og felles måltider er inkludert i prisen.

Kommende reiser

Det er ingen arrangerte fellesreiser for øyeblikket.

Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.