Leiligheter på Family Garden

Leiligheter på Family Garden

God plass på Family Garden


På våre Family Garden-hotell får du en ferieleilighet som er tilpasset for hele familien så alle skal trives så godt som mulig. Hotellstandarden er alltid minst kategori 3+ og samtlige hotell tilbyr leiligheter for minst 4 personer, noen helt opp til 7 personer.

Bestill ekstra komfort

På utvalgte Family Garden-hotell kan du i tillegg bestille litt ekstra komfort for å gjøre ferien enda mer avslappende. På hver hotellpresentasjon ser du hvilke muligheter som finnes. Reiser du med små barn og vil slippe å ta med deg alt for mye bagasje kan det være behagelig å forhåndsbestille en Babypakke hjemmefra. Bestiller du en Babypakke står barneseng, barnestol og barnevogn og venter på deg når du kommer frem til hotellet. Du kan også forhåndsbestille kun barneseng. I BoPluss-pakken vår er rengjøring og oppvask inkludert hver dag, badekåper til alle og velkomstpakke med blomster, fruktkurv, snacks, vin, brus og øl. Én pakke pr. leilighet pr. uke.

Orkidéleiligheter

For deg som ønsker litt ekstra komfort i ferien kan vi anbefale våre velutstyrte Orkidéleiligheter. Der finner du det meste av det du kan ønske deg som for eksempel: kaffetrakter, mikro, tv, hårføner samt strand- og bassenghåndklær. Det finnes også badekåper for de voksne og solstoler på balkongen. I Orkidéleilighetene er også en velkomstpakke med blomster, fruktkurv, drikke og snacks inkludert. Orkidéleiligheter finnes på utvalgte Family Garden-hotell.