Leiligheter på Family Garden

Leiligheter på Family Garden

God plass på Family Garden


På våre Family Garden-hotell får du en ferieleilighet som er tilpasset for hele familien så alle skal trives så godt som mulig. Hotellstandarden er alltid minst kategori 3+ og samtlige hotell tilbyr leiligheter for minst 4 personer, noen helt opp til 7 personer.

Bestill ekstra komfort

På utvalgte Family Garden-hotell kan du i tillegg bestille litt ekstra komfort for å gjøre ferien enda mer avslappende. På hver hotellpresentasjon ser du hvilke muligheter som finnes. Reiser du med små barn og vil slippe å ta med deg alt for mye bagasje kan det være behagelig å forhåndsbestille en Babypakke hjemmefra. Bestiller du en Babypakke står barneseng, barnestol og barnevogn og venter på deg når du kommer frem til hotellet. Du kan også forhåndsbestille kun barneseng. I BoPluss-pakken vår er rengjøring og oppvask inkludert hver dag, badekåper til alle og velkomstpakke med blomster, fruktkurv, snacks, vin, brus og øl.

Orkidéleiligheter

For deg som ønsker litt ekstra komfort i ferien kan vi anbefale våre velutstyrte Orkidéleiligheter. Der finner du det meste av det du kan ønske deg som for eksempel: kaffetrakter, mikro, tv, hårføner samt strand- og bassenghåndklær. Det finnes også badekåper for de voksne og solstoler på balkongen. I Orkidéleilighetene er også en velkomstpakke med blomster, fruktkurv, drikke og snacks inkludert. Orkidéleiligheter finnes på utvalgte Family Garden-hotell.