Reisetips

La deg inspirere av andres opplevelser! Her finner du reisetips og forslag skrevet av våre gjester.

Husk også å legge inn ditt reisetips!

Velg land og deretter landets reisemål i rullegardinmenyen under for å få en liste over reisetips fra området.

 • Tallinn

  Skrevet av:oddfrid 
  05.05.2016

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Attraksjoner
  5
  Shopping
  4
  Barnevennlig
  3
  Underholdning
  4
  Sport & aktiviteter
  2

  Vi bodde på St.Olav hotell - et helt eventyr i seg selv :) Anbefales! Vi er glade i historiske steder og lokal kultur, mat osv, og vi fikk virkelig valuta. Kom hjem med slitne og støle bein etter å ha gått og gått i 5 dager, men det var det absolutt verd. Når det gjelder matopplevelser er Olde Hansa et "must". Ellers er Turg å anbefale for lunch. Kunne ramse opp spennende steder i hopetall, men innenfor gamlebyen er det så tett mellom severdighetene at de dukker opp på hvert eneste gatehjørne :) Ut fra hva du er interessert i - bare se deg rundt.

  Les mer

  Reiste i april 2016

  Kommentér
 • Tallinn

  Skrevet av:hath 
  21.06.2013

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Attraksjoner
  4
  Shopping
  3
  Barnevennlig
  3
  Underholdning
  3
  Sport & aktiviteter
  2

  Koselig by med herlige middelaldervibber. Meget fint i gamlebyen, koselig å gå rundt i de trange smugene med hus fra middelalderen. Vi bodde på savoy boutique hotel, koselig og intimt hotell. Påstår at det var 5 stjerners, men det var ikke det i mine øyne. Forferdelig skuffet over frokosten, nesten den dårligste frokostbuffeten jeg har opplevd. Men de hadde noen gode ting og vi ble mett. Kanskje vanskelig å ha stort utvalg når det er så få gjester.

  Shopping: Linduker etc. er billig. Souvernirbutikker på alle hjørner i gamlebyen. Skal du handle klær for eksempel anbefaler jeg å oppsøke kjøpesentrene som ligger en kort spasertur fra gamlebyen. Greie priser, men hadde faktisk forventet meg at det var billigere. Nike for eksempel var mye dyrere enn i Norge. Liten og intim by sånn sett hvor det ikke er så veldig langt å gå til ting. Hørte rykter om et marked som ligger et lite stykke utom bykjernen, hit var det visstnok lurt å ta taxi.

  Vær obs på hvilke taxiselskaper man bruker, det står informasjon om dette når man ankommer flyplassen. Sørg for at de har taksometer og at de tilhører et av de kjente selskapene, hvis ikke kan du fort bli loppet for penger. Taxi inn til byen fra flyplassen kostet 8 euro for oss. Altså ganske rimelig å ta taxi. Turen tok ca. 10-15 min.

  Les mer

  Reiste i mai 2013

  Kommentér
 • Tallinn

  Skrevet av:ani-hoei@online.no 
  16.11.2011

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Attraksjoner
  4
  Shopping
  5
  Barnevennlig
  4
  Underholdning
  5

  Meriton Conference and Spa er et fantastisk flott hotell! Deilig spa-avdeling, flott interiør, vennlig betjening og flere spisesteder og barer. Flott beliggenhet ca 10-15 minutters gange fra gamlebyen. Anbefaler å gå til kafeen PikaJala og bestille HotWine, en slags gløgg, men uten mandler og nøtter , med eple og kanelsmak. Hærlig. Et vanvittig utvalg av sko for de som elsker å shoppe! Alt i alt en fantastisk flott by, verdt å besøke. Ps, bør minst ha fire dager på seg, helst en uke!

  Les mer

  Reiste i november 2011

  Kommentér
 • Tallinn

  Skrevet av:sovaat@online.no 
  14.06.2011

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Shopping
  5

  Bodde på Olevi Residens, utrolig sur betjening! Det går virkelig ikke ann, det var sååååååååååå under lavmål Dette var min 5 tur til denne byen og jeg har ikkopplevd maken. Vi reiste to par og bodde i 1 og 5 etg, umulig å bytte rom. Det var himmelvid forskjell på standard. Vi hadde fengselcelle m/ g itter og de andre hadde tre ganger så stort og luftig rom. Vi betalte det samme,Og det var ikke bilder på nettet av vår celle! Dette var helt lavmål, det går bare ikke ann! Vi kunne få bytte rom, men da et rom uten vinduer. ¤ dager var vi der, ikke et smil ikke et vennlig ord, fy søren aldri mer!

  Les mer

  Reiste i juni 2011

  Kommentér
 • Tallinn

  Skrevet av: 
  07.04.2010

  Reis til Tallinn for shopping, spa og god mat. Perfekt by for jenteturer eller parturer. Tallinn har en kjempe koselig gamleby, andre deler av byen er mindre koselig. Anbefaler særlig restauranten O (Restauran O: www.restoran-o.ee), god mat og kult sted.

  Reiste i mai 2007

  Kommentér
 • Tallinn

  Skrevet av:Monica 
  26.03.2010

  Tallinn er en flott by, spesielt gamlebyen. Gamlebyen er kanskje en av nord-Europas flotteste og best bevarte. Mange flotte bygg og trange brosteinsbelagte gater og smug.
  Veldig god atmosfære, hyggelige mennesker og god mat. Mange muligheter for å slappe av med Spa og behandling av kropp og sjel. God e shoppingmuligheter. Mange av de store designerne har åpnet butikker her og en del nye shoppingsentre med alle slags butikker og tilbud har etablert seg rundt i byen de senere årene. Prisnivået på klær og sko er noe lavere enn i Norge, men de er på god vei mot norske priser på en del. Man kan selvsagt gjøre noen virkelig gode kupp innimellom. Mye å velge mellom. Reiser man dit høst eller vinter må man regne samme temperaturer som i Norge og pakk derfor varme klær og paraply eller regntøy.

  Les mer

  Reiste i oktober 2009

  Kommentér