7-netters cruise i Middelhavet

skipets rating 4,5

  • Fire greske øyer
  • Syv havner i fire forskjellige land
  • Den verdensarvlistede byen Split
  • Stort utvalg av aktiviteter om bord
  • Barne- og ungdomsklubb
  • Helpensjon er inkludert
  • Free at Sea

Nå har du muligheten til å oppleve så mange som syv reisemål i fire forskjellige land på en uke. Bli med på cruise med Norwegian Dawn. Skipet tar deg fra romantiske Venezia i Italia, til naturskjønne Kotor i Montenegro og videre til fire øyer i Hellas, Split i Kroatia og tilbake til Venezia igjen. Om bord på skipet er det mange restauranter og barer samt aktiviteter for både store og små. Barna kan more seg i de herlige vannskligene og i barne- og ungdomsklubben, mens de voksne trener i treningsrommet, unner seg en behandling i skipets spa eller går på shopping. Norwegian Cruise Line bruker konseptet Free at Sea på alle sine skip, noe som innebærer at det ikke er noen faste tider for bordsetning i restauranten, du velger selv når og hvor du vil spise. Senere på kvelden byr skipet på førsteklasses underholdning som show, stand up og musikaler.

Les mer om cruiset Skjul tekst

Første anløpssted er naturskjønne Kotor med en eventyrlig vakker innseiling i fjellandskap. Her kan du rusle langs havet og slå deg ned på en uterestaurant eller du kan gå på oppdagelsesferd gjennom smågatene i gamlebyen. Når Norwegian Dawn igjen kaster loss, går turen til den greske øyverden der Korfu, Santorini, Mykonos og Argostoli venter, alle med sin helt spesielle sjarm. Korfu sies å være Hellas' grønneste øy og den lokker med høye fjell, olivenlunder og forføreriske strender. Et besøk i Korfu by er et "must". Santorini er med sin vakre solnedgang og dramatiske siluett det mest fotograferte reisemålet i Hellas. Hovedstaden Fira har et stort utvalg restauranter, barer og butikker. Mykonos er den trendy øya som hvert år tiltrekker seg tusenvis av besøkende. Her blir du møtt med hvitkalkede hus med blå dører, og små, koselige strender med krystallklart vann. I Mykonos by ligger restauranter, barer, butikker og nattklubber tett i tett. Siste anløpshavn i Hellas er Kefalonias hovedstad Argostoli, en livlig by med koselige gatestrøk, gode shoppingmuligheter og fine strender.

Det er på tide for Norwegian Dawn å sette kursen mot Venezia igjen, men først får du gå i land i vakre Kroatia og den verdensarvlistede byen Split. Havnepromenaden Riva er byens møteplass både på dagtid og på kveldstid. Her samles både lokalbefolkningen og turistene. I de gamle delene av Split myldrer det i gatene med håndverkere og butikker. Vil man ta seg en avkjølende dukkert, er det ikke langt til en av byens strender hvor du kan slappe av noen timer. Når cruiset avsluttes i Venezia dagen etter er du mange opplevelser og minner rikere.

Har du andre ønsker?

Vil du ikke ha hele pakken, eller vil du bo flere netter på hotellet? Da hjelper vi deg gjerne på telefon:

915 088 88