7-netters cruise i Middelhavet

skipets rating 4,5

  • Fire greske øyer
  • Vakker utsikt
  • Verdensarvlistede Dubrovnik
  • Stort utvalg av aktiviteter om bord
  • Barne- og ungdomsklubb
  • Helpensjon er inkludert
  • Free at Sea

Norwegian Dawn tar deg med på et minneverdig cruise i Middelhavet. Cruiset starter og avslutter i verdens kanskje mest romantiske by, Venezia, og i løpet av uken får du oppleve ytterligere seks drømmesteder i Montenegro, Hellas og Kroatia. Om bord på skipet finnes morsomme aktivitetstilbud for både store og små, som f.eks. basseng med vannsklier, spektakulære kveldsshow, treningsrom og barne- og ungdomsklubb. På alle Norwegian Cruise Line sine skip gjelder konseptet Free at Sea. Det innebærer at det ikke er faste tider for bordsetning, du velger selv når og hvor du vil spise.

Les mer om cruiset Skjul tekst

Første anløpssted er naturskjønne Kotor med en eventyrlig vakker innseiling i fjellandskap. Her kan du rusle langs havet og slå deg ned på en uterestaurant eller du kan gå på oppdagelsesferd gjennom smågatene i gamlebyen. Når Norwegian Dawn igjen kaster loss, går turen til den greske øyverden der Korfu, Santorini, Mykonos og Argostoli venter, alle med sin helt spesielle sjarm. Korfu sies å være Hellas' grønneste øy og den lokker med høye fjell, olivenlunder og forføreriske strender. Et besøk i Korfu by er et "must". Santorini er med sin vakre solnedgang og dramatiske siluett det mest fotograferte reisemålet i Hellas. Hovedstaden Fira har et stort utvalg restauranter, barer og butikker. Mykonos er den trendy øya som hvert år tiltrekker seg tusenvis av besøkende. Her blir du møtt med hvitkalkede hus med blå dører, og små, koselige strender med krystallklart vann. I Mykonos by ligger restauranter, barer, butikker og nattklubber tett i tett. Siste anløpshavn i Hellas er Kefalonias hovedstad Argostoli, en livlig by med koselige gatestrøk, gode shoppingmuligheter og fine strender.

Det er tid for Norwegian Dawn å seile tilbake til Venezia, men først skal du få besøke Dubrovnik, den vakre kroatiske byen som står på FNs verdensarvliste. Byen er omgitt av en historisk ringmur og består av et nettverk av trange smug og storslåtte fasader. Ta en matbit på en av de mange sjarmerende restaurantene og nyt atmosfæren. Like bortenfor bykjernen ligger det flere flotte sandstrender og venter, hvis du skulle få lyst på et avkjølende bad. Når du neste dag ankommer Venezias havn og cruiset er ved veis ende, er du mange opplevelser og minner rikere.

Har du andre ønsker?

Vil du ikke ha hele pakken, eller vil du bo flere netter på hotellet? Da hjelper vi deg gjerne på telefon:

915 088 88