7-netters cruise i Middelhavet

skipets rating 3,5

  • Fem forskjellige reisemål
  • En dag til havs
  • Verdensarvlistede byer
  • Hyggelige havner
  • Stort utvalg av aktiviteter om bord
  • Barne- og ungdomsklubb
  • Helpensjon er inkludert

Opplev flere av Middelhavets klassiske reisemål med Costa Cruises kronjuvel Costa Luminosa. Skipet har et 3500 m² stort spa, et bredt utvalg av restauranter og barer, flere bassengområder, kasino og nattklubb. For de yngre gjestene er det barne- og ungdomsklubb. I løpet av uken seiler Costa Luminosa rundt i Italia samt flere greske øyer, for deretter å avslutte i eventyrbyen Dubrovnik i Kroatia.

Cruiset starter i vakre Venezia. Byen er en av Italias mest besøkte og er først og fremst kjent for sine vakre kanaler som slynger seg rundt i byen, utsmykkede broer og fantastiske palass. Dagen etter, seiler skipet til den italienske havnebyen Bari, hovedstad i regionen Apulia. Her er det bra shopping og mange forskjellige restauranter. I den gamle bydelen La Cittá Vecchia kan du rusle i de koselige smugene og besøke vakkert dekorerte kirker, som Basilica di San Luca. Beste utsikten over byen og havet får du langs havnepromenaden.

Les mer om cruiset Skjul tekst

Etter et par dager i Italia seiler skipet videre mot den greske øyverdenen og en av Hellas grønneste øyer, Korfu. Bykjernen er med på Unescos verdensarvliste og her finner du innslag fra både Frankrike, Storbritannia og Italia. Nyt spaserturer i de koselige smugene, slå deg ned på en taverna og avslutt dagen med en dukkert i Adriaterhavet. Dagen etter våkner du på en av Hellas vakreste øyer, Santorini. Øya sies å være Hellas mest fotograferte reisemål, og her står kalkhvite hus med blått tak tett langs de dramatiske fjellene. Her er det enkelt å få tatt nydelige feriebilder. Vil du bade, er det flere strender med svart lavasand på den østre siden av øya. Neste stopp er den sjarmerende og trendy øya Mykonos. Øya er kjent for sitt uteliv, luksuriøse butikker og elegante restauranter. På Mykonos er det også mange fine, hvite strender som lokker med sol og bad. Nyt den herlige greske atmosfæren før det er på tide å gå om bord på skipet igjen.

Etter mange inntrykk i både Italia og Hellas venter en dag til havs. Nå får du muligheten til å oppleve mer av hva Costa Luminosa har å by på. Unn deg en behandling i skipets store spa eller avkjøl deg i et av bassengene. Test golfsvingen i skipets golfsimulator eller ta en tur på rulleskøytebanen. Unn deg god mat og drikke og avslutt kvelden i teateret eller i 4D-kinoen. På Costa Luminosa kommer du ikke til å kjede deg. Etter et herlig døgn til havs våkner du opp i den kroatiske perlen Dubrovnik. Få reisemål i verden kan måle seg med denne historiske som også er med på Unescos verdensarvliste. Her blandes middelaldersjarm med en levende og livlig bykjerne. Rolige turer i de smale smugene med sol og salte bad, eller ta en rusletur på bymuren som i seg selv er en severdighet. Costa Luminosa seiler deretter videre fra Dubrovnik mot Venezia igjen, og siste kveld er om bord på skipet før det er på tide å gå av landgangen for siste gang.

Har du andre ønsker?

Vil du ikke ha hele pakken, eller vil du bo flere netter på hotellet? Da hjelper vi deg gjerne på telefon:

915 088 88