7-netters cruise i Middelhavet

skipets rating 3,5

  • Fire land på samme reise
  • En dag til havs
  • Historiske severdigheter
  • Den verdensarvlistede byen Dubrovnik
  • Stort utvalg av aktiviteter om bord
  • Barne- og ungdomsklubb
  • Helpensjon er inkludert

Reis på cruise med Costa Luminosa og opplev gullkorn i Italia, Hellas, Montenegro og Kroatia. En dag har du til havs og du får tid til å oppleve skipet i ro og mak. Her er det et 3500 m² stort spa, flere basseng, fitnessrom, løpebane, golfsimulator og butikker. I restaurantene og barene drikker du og spiser godt, og på kveldstid kan du besøke teateret eller 4D-kinoen. Om bord er det også kasino og diskotek for de voksne og barne- og ungdomsklubb for de små.

Les mer om cruiset Skjul tekst

Costa Luminosa kaster loss i Europas mest romantiske by, Venezia, og stopper først i Bari, som er hovedstad i regionen Apulia i Italia. Byen byr på alt fra gode restauranter og shopping til koselige piazzaer, sjarmerende bygninger, trange gater og monumenter fra middelalderen i den gamle bydelen. Deretter seiler skipet videre inn i gresk farvann og ankommer den grønne øya Korfu. Besøk den verdensarvlistede bykjernen i Korfu by og betrakt den vakre arkitekturen, slå deg ned på en taverna ved torget eller ta en dukkert i det krystallklare vannet som omringer øya.

Costa Luminosa fortsetter til det greske fastlandet og den historiske hovedstaden Athen. Fra havnen i Pireus er det enkelt å komme seg til de antikke severdighetene. Innenfor noen kilometers avstand finner du både Akropolis, Parthenon og Olympiastadion Panathenaic Stadium fra 1896. Når du går om bord på skipet igjen får du et døgn til havs hvor du får tid til å fordøye alle inntrykkene før Costa Luminosa seiler inn i ett av verdens vakreste innløp – Kotorbukten i Montenegro. Fra gamlebyen kan du se bukten fra andre siden, med de høye fjellene mot det glitrende havet. Du kan også rusle i bukten og slå deg ned på en koselig uteservering. Siste stoppet på dette cruiset blir enda et historisk reisemål, den verdensarvlistede byen Dubrovnik i Kroatia. Her er det en vakker ringmur rundt byen og det er ikke langt til de fine strendene langs kysten hvor du kan nyte en dukkert før Costa Luminosa setter kursen tilbake mot Italia og Venezia hvor turen avsluttes for denne gang.

Har du andre ønsker?

Vil du ikke ha hele pakken, eller vil du bo flere netter på hotellet? Da hjelper vi deg gjerne på telefon:

915 088 88