7-netters cruise i Middelhavet

skipets rating 3,5

  • Tre greske øyer
  • En dag til havs
  • Severdigheter
  • Stort utvalg av aktiviteter om bord
  • Variert utvalg av restauranter
  • Barne- og ungdomsklubb
  • Helpensjon er inkludert

Kast loss med Costa Deliziosa og opplev gullkorn i Italia og Hellas. Uken byr på en herlig miks av kultur, historie, sol og bading, god mat og drikke samt shopping og spennende utflukter hvis du ønsker. En dag har man til havs og du kan nyte skipets mange fasiliteter. Costa Deliziosa sies å være ett av de mest elegante skipene i Costa Cruises flåte. Om bord har de alt du trenger for en komfortabel og herlig ferie. Det har mange restauranter og barer, flere basseng og en fin spaavdeling hvor du kan unne deg en deilig behandling. Vil du være litt i aktivitet i stedet, kan du ta en tur i treningsrommet, på løpebanen eller i skipets golfsimulator. Barna kan møte nye venner i barne- og ungdomsklubben og på kveldstid kan du velge om du vil se et spektakulært show, prøve lykken i kasino eller se film i 4D-kinoen. Er du en skikkelig natterangler kan du fortsette natten i diskoteket.

Les mer om cruiset Skjul tekst

Cruiset starter i Europas kanskje mest romantiske by, Venezia. Første døgnet tilbringes ute på havet og du kan bli bedre kjent med skipet i ro og mak. Første stopp blir øya Kefalonia i Hellas. Costa Deliziosa legger til i den sjarmerende lille byen Argostoli, hvor du kan rusle langs gågaten Lithostroto og se på folkelivet. Byen byr også på hyggelige tavernaer og barer, og det er ikke langt til nærmeste strand. Neste stopp er den billedskjønne øya Santorini. De hvite husene med blåmalte tak mot det turkise Middelhavet er et fortyllende syn. I hovedstaden Fira kan du rusle i sjarmerende smug og langs østkysten er det flere strender med svart vulkansand.

Morgenen etter legger skipet til ved Mykonos, som er en trendy øy full av restauranter, designbutikker og nattklubber, men samtidig selve symbolet på Hellas med sine hvitkalkede hus og vakre små strender med krystallklart vann. Her bør du passe på å bade i havet, for neste reisemål byr først og fremst på kultur og historie. Katakolon er en sjarmerende liten by, ca. 2 mil utenfor byen Olympia hvor de olympiske lekene ble til. Her kan du besøke Zeus tempel og den gamle stadion. På vei tilbake mot Venezia stopper Costa Deliziosa en siste gang i italienske Bari, som er en viktig handels-, havne- og universitetsby. Her er det flere monumenter fra middelalderen og vakkert dekorerte kirker, som for eksempel San Luca og Basilica di San Nicola, men også veldig bra shopping, mange restauranter og hyggelige torg hvor du kan slå deg ned og hvile føttene. Det er mange opplevelser rikere du går på skipet igjen og vender tilbake til Venezia, hvor cruiset avsluttes.

Har du andre ønsker?

Vil du ikke ha hele pakken, eller vil du bo flere netter på hotellet? Da hjelper vi deg gjerne på telefon:

915 088 88