7-netters cruise i Middelhavet

skipets rating 3,5

  • Fire land på samme reise
  • En dag til havs
  • Hyggelige havner
  • Stort utvalg av aktiviteter om bord
  • Variert utvalg av restauranter
  • Barne- og ungdomsklubb
  • Helpensjon er inkludert

Pakk ned kamera og bli med på et uforglemmelig cruise til utvalgte gullkorn i Middelhavet. I løpet av uken rekker skipet Costa Deliziosa å besøke unike reisemål i Kroatia, Montenegro, Hellas og Italia. En dag har du til havs og du kan i ro og mak utforske skipets mange fasiliteter og aktiviteter. Om bord er det blant annet et herlig bassengområde, flere restauranter, 4D-kino og et innbydende spa hvor du kan unne deg luksuriøse behandlinger. For barn og ungdom arrangeres det daglige aktiviteter for alle aldre og interesser. På Costa Deliziosa kommer du ikke til å kjede deg.

Les mer om cruiset Skjul tekst

Eventyret starter i Venezia, byen som er kjent for sine mange kanaler og romantiske atmosfære. Skipet seiler deretter videre til den verdensarvlistede byen Split, et populært reisemål blant turister fra fjern og nær. Her er det strender, shopping og restauranter. Det største utvalget finner du rundt havnen og havnepromenaden. Dagen etter våkner du opp i naturskjønne Kotor i Montenegro. Innløpet til Kotor anses som ett av verdens vakreste og det er ikke vanskelig å forstå hvorfor. Store deler av byen omringes av en værbitt ringmur og her kan du rusle i snirklete smågater eller slå deg ned for en deilig espresso på en koselig kafé. Neste stopp på cruiset er den greske byen Katakolon som ligger noen mil fra byen Olympia hvor de olympiske lekene ble til. I Olympia kan du besøke flere kulturhistoriske steder, som for eksempel Zeus tempel og den gamle stadion. Vil du heller bli i Katakolon er det både shopping, restauranter og interessante severdigheter her.

Costa Deliziosa seiler deretter videre til neste stopp. Havnebyen Pireus ligger i komfortabel avstand til Athen og her får du en dag fylt med storbypuls, shopping, severdigheter og god mat. Etter noen dager med mange inntrykk, får du nå muligheten til å slappe av om bord på skipet da det neste døgnet er til havs. Benytt sjansen til å ta en dukkert oppe på dekk eller unn deg en behandling i skipets spa. Etter en god natts søvn våkner du opp i Bari, hovedstaden i regionen Apulia. I den gamle bydelen La Cittá Vecchia kan du rusle i de svingete smugene og besøke vakkert dekorerte kirker, som Basilica di San Luca. Besøk også det lokale markedet og gå en tur langs havnen som har fin utsikt over byen og havet. Når du full av inntrykk igjen går om bord i skipet kan du se frem til en siste kveld om bord før skipet neste morgen seiler tilbake til Venezia hvor cruiset avsluttes.

Har du andre ønsker?

Vil du ikke ha hele pakken, eller vil du bo flere netter på hotellet? Da hjelper vi deg gjerne på telefon:

915 088 88