7-netters cruise i østlige Middelhavet

skipets rating 4

  • Tre greske øyer
  • En dag ute til havs
  • Historiske severdigheter
  • Naturskjønn utsikt
  • Stort utvalg av aktiviteter om bord
  • Barne- og ungdomsklubb
  • Helpensjon og tips inkludert

Dra på cruise med Rhapsody of the Seas til vakre greske øyer og Montenegro. Opplev en spennende kombinasjon av naturskjønne steder, storbypuls og flotte strender. I løpet av uken drar cruiset til blant annet hovedstaden Athen, tre pittoreske greske øyer og vakre Kotor i Montenegro. Om bord på Rhapsody of the Seas finner du et stort utvalg av aktiviteter og serveringssteder. Skipet har noe for alle og passer også bra for deg som reiser med barn.

Les mer om cruiset Skjul tekst

Cruiset starter i vakre Venezia i Italia, som med sine mange kanaler, storslåtte palasser og yrende torg er et meget populært stoppested for middelhavscruise. Ditt hotell før cruiset ligger sentralt i Venezia, og du kan ta taxibåt til fergeterminalen. Rhapsody of the Seas første destinasjon er et av verdens vakreste innløp, Kotor i Montenegro. Deretter står de flotte strendene og klare vannet på Korfu for tur. Du kan rusle rundt i den verdensarvlistede bykjernen i Korfu by og nyte øyas vakre olivenlunder og høye fjell. Cruisets neste stopp er den greske hovedstaden Athen. Bli med på en interessant utflukt eller opplev byens mange severdigheter på egen hånd før Rhapsody of the Seas fortsetter videre mot jetsetøya Mykonos og sjarmerende Argostoli på Kefalonia.

Skipet har et stort tilbud av aktiviteter og fasiliteter. Vil du heller nyte solen og havbrisen finnes det nok av soldekk hvor du kan slappe av i timene til sjøs. Du kan også benytte fasilitetene og bekvemmelighetene om bord på Rhapsody of the Seas når skipet ligger til kai. Noe av det beste med dette cruiset er utfluktstilbudet. Bestill noen av de organiserte turene eller bli kjent med reisemålene på egen hånd.

Har du andre ønsker?

Vil du ikke ha hele pakken, eller vil du bo flere netter på hotellet? Da hjelper vi deg gjerne på telefon:

915 088 88