7-netters cruise i vestlige Middelhavet

skipets rating 4

  • Tre land i en og samme reise
  • Helpensjon er inkludert
  • Storbyer
  • En dag til havs
  • Stort utvalg av aktiviteter om bord
  • Barne- og ungdomsklubb
  • Free at Sea

Om bord på cruiseskipet Norwegian Epic får du i løpet av en uke på cruise oppleve noen av Middelhavets perler. Du får kjenne pulsen i storbyene Barcelona og Roma, oppleve glamouren i Cannes og Palma samt nyte vakker utsikt i Napoli og Livorno i Toscana. I løpet av dagene til havs får du dessuten muligheten til å oppleve alt det Norwegian Epic har å by på av aktiviteter, underholdning og god mat. Rederiet har et konsept som kalles Free at Sea, hvilket innebærer at det ikke er faste tidspunkter for måltider. Du velger selv når og hvor du vil spise.

Les mer om cruiset Skjul tekst

Norwegian Epic legger ut fra havnebyen Civitavecchia i Roma, ca. 1,5 time med tog fra bykjernen. Der kan du blant annet kan besøke Colosseum, Forum Romanum og den flotte Peterskirken. Om du velger å bestille hotell så ligger det sentralt i Roma. Skipet seiler mot havnebyen Livorno i Toscana, som har en rik blanding av kultur og natur. Du ankommer Livorno tidlig neste morgen, og da har du god tid til å utforske byens koselige sentrum. I nærheten av Livorno ligger dessuten renessansebyen Firenze med sine vakre arkitektoniske severdigheter, og Pisa med sitt berømte skjeve tårn. Etter en fin, hel dag i land setter Norwegain Epic kursen videre mot Cannes, der du våkner neste morgen. I filmbyen Cannes nyter du strandliv og byens eksklusive atmosfære. Langs strandpromenaden ligger luksushotell, merkevarebutikker og elegante restauranter på rekke og rad. Kos deg med et glass champagne og litt sjømat før Norwegian Epic seiler videre mot Palma på Mallorca. Hit valfarter både spanske og internasjonale turister for å nyte en akkurat passe stor storby. Her kan du nyte deilig tapas eller oppsøke noen av de koselige barene i byen. Se på livet, vakre bygninger og få med deg litt shopping før du går om bord igjen. Neste morgen venter et av de mest besøkte storbyene i Europa – Barcelona. Fra havnen der skipet legger til er det ikke langt til byen mange severdigheter, som for eksempel Gaudís ufullendte mesterverk La Sagrada Familia, Dalí-museet, Parc Güell og den populære gågaten Las Ramblas. Foretrekker du sol og bad, så ligger den populære bystranden Barceloneta Beach også nær havnen.

Med nye inntrykk og opplevelser i bagasjen er det tid for et døgn ute på havet. Om bord på skipet venter aktiviteter for barna i barne- og ungdomsklubben, deilige behandlinger i skipets spa, og har du lyst til å trene er det et stort fitness center om bord. Det er også et herlig bassengområde med vannsklier, og når du får lyst på noe og spise og drikke kan du velge mellom flere restauranter og barer. Om om kvelden er det underholdning for store og små. Neste morgen våkner du opp i Italias tredje største by Napoli, kjent for sin skjønnhet og den myteomspunnede mafiaen. Napoli er dessuten pizzaens fødeby. Byen kryr av koselige trange smug og torg, og det er enkelt å komme seg ut til den vakre øya Capri eller til den historiske byen Pompeii. Etter en herlig og opplevelsesrik uke vender Norwegian Epic tilbake til Civitavecchia og Roma, der cruiset avsluttes.

Har du andre ønsker?

Vil du ikke ha hele pakken, eller vil du bo flere netter på hotellet? Da hjelper vi deg gjerne på telefon:

915 088 88