11-netters cruise i østlige Middelhavet

skipets rating 4,5

  • Syv havner i fire land
  • To dager til havs
  • Verdensarvlistede byen Dubrovnik
  • Spennende utflukter
  • Variert utvalg av restauranter og underholdning
  • Barne- og ungdomsklubb
  • Helpensjon og tips er inkludert

Velkommen om bord på Celebrity Cruises mest moderne skip Celebrity Edge. Skipet kaster loss i havnebyen Civitavecchia, rett utenfor foma og setter kursen mot noen av Atriaterhavets vakreste steder. Om bord på skipet er det luksus, design og komfort som står i fokus. Den første dagen får du muligheten til å bli kjent med Celebrity Edges mange fasiliteter. Len deg tilbake i en av solsengene på dekk, ta en løpetur i frisk luft eller unn deg en behandling i skipets spa. For de yngre gjestene er det barne- og ungdomsklubb, hvor de kan leke, lage ting og møte nye venner.

Cruisets første stopp er middelaldrebyen Kotor, Montenegro. Innløpet til Kotor blir ansett for å være ett av verdens vakreste, så husk å nyte utsikten fra dekk. Kotor opplever du best gjennom å rusle i de vakre gatene og ta del av den herlige atmosfæren. Her er det stort utvalg av små butikker, sjarmerende restauranter og barer. Neste stopp på cruiset er den norditalienske byen Trieste. Her kaster skipet anker over natten og du får to herlige dager på deg til å oppleve denne vakre perlen. Byen ligger rett ved grensen til Slovenia og byr på vakker arkitektur. Her kan du utforske slottet Miramare rett ved havet eller vandre gjennom gamlebyen Cittá Vecchia.

Les mer om cruiset Skjul tekst

Etter to dager med mange inntrykk seiler Celebrity Edge videre til populære Split i Kroatia. Byen er på Unescos verdensarvliste og det er ikke vanskelig å forstå hvorfor. I gatene er det flust av restauranter, butikker, barer og kafeer men også mange spennende severdigheter. Etter en dag i Split venter den kroatiske eventyrbyen Dubrovnik. Byen, som også er på Unescos verdensarvliste, har aner fra middelalderen og en verdenskjent ringmur som omringer de eldste delene. Her, i de trange gatene, ligger restauranter og små butikker med vakre fasader side ved side, og bortenfor gamlebyen ligger det flere vakre sandstrender for deg som lengter etter sol og bad. Neste perle på turen er Korfu, utenfor den vestre kysten av Hellas. Mange beskriver Korfu som en av Hellas grønneste og vakreste øy. Her møtes du av høye fjell, olivenlunder, cypresser og fine strender med krystallklart vann. Neste dag er du til havs og du får sjansen til å nyte Celebrity Edges utvalg om bord, mens skipet nærmer seg Sicilia og Messina. Her kan du utforske det italienske kjøkken på en av byens restauranter, beundre vakker arkitektur eller besøke en av byens strender. Cruisets siste stopp er Napoli, pizzaens hjemby. Metropolen byr på en gastronomisk opplevelse blandet med spennende historie og vakre bygninger, markeder og shopping. Når dagen går mot slutten kaster skipet loss og setter kursen mot havnebyen Civitavecchia utenfor Roma, hvor cruiset startet.

Har du andre ønsker?

Vil du ikke ha hele pakken, eller vil du bo flere netter på hotellet? Da hjelper vi deg gjerne på telefon:

915 088 88