10-netters cruise i østlige Middelhavet

skipets rating 4,5

  • Fire greske øyer
  • Spennende utflukter
  • To dager til havs
  • Vakker utsikt
  • Pittoreske byer
  • Variert utvalg av restauranter og underholdning
  • Barne- og ungdomsklubb
  • Helpensjon og tips er inkludert

Kast loss med Celebrity Cruises nyeste og mest moderne tilskudd, Celebrity Edge. I løpet av cruiset kommer du til å få oppleve spennende og historiske reisemål i Middelhavet og samtidig bo på et flytende boutiquehotell. Design, luksus og komfort står i fokus om bord. Skipet har, i tillegg til underholdning som kasino, teater, kino og fine restauranter, også et velutstyrt treningsrom, løpebane, et avslappende spa og parkområdet Rooftop Garden. For de yngre gjestene har de barne- og ungdomsklubb hvor de kan leke, lage ting og møte nye venner.

Cruiset starter og avslutter i havnebyen Civitavecchia, rett utenfor Italias vakre hovedstad Roma. Første stoppet er deretter Messina på Sicilia, øyas tredje største by. Du som setter pris på vakker arkitektur, fine strender, god mat og interessante severdigheter kommer til å stortrives i Messina. Dagen etter våkner du opp i Maltas hovedstad Valletta. Allerede fra skipet kan du se hvorfor så mange besøker byen flere ganger. Det er imponerende bastioner, katedraler og fort langs byen som er med på Unescos verdensarvliste. Etter en dag med mange inntrykk venter en hel dag til havs hvor du får mulighet til å prøve Celebrity Edges fasiliteter.

Les mer om cruiset Skjul tekst

Cruisets neste stopp blir den fotografivennlige øya Santorini i Hellas fantastiske øyverden. Langs kysten ligger det sukkerbitliknende hus med spektakulær utsikt over Middelhavet. I øyas hovedby Fira, finner du mange restauranter i de svingete gatene og på øyas østkyst lokker lange strender med svart lavasand. Skipet seiler videre til en annen gresk perle, Mykonos. På øya kan du kikke på jetsetterne, shoppe i eksklusive butikker eller bare nyte en dag på stranden. Dagen etter våkner du opp på enda en gresk øy, Rhodos. På Rhodos er mulighetene uendelige for en bra dag. Rusle omkring i gamlebyen som også er med på Unescos verdensarvliste, spis tradisjonell gresk mat på en av tavernaene eller bruk dagen på en av øyas vakre strender med krystallklart vann. Etter Rhodos går turen til Hellas største øy Kreta. Skipet legger til ved den vakre middelalderske havnen Chania. I og rundt byen er det mange bygninger fra den venetianske og tyrkiske tiden, som fortsatt er i god stand. Den populære salgshallen er definitivt verdt et besøk, hvor grekerne selger alt fra blomster, krydderurter og honning til frukt og grønt. Dagen etter er til sjøs og du får muligheten til å fordøye alle opplevelsene og slappe av. Neste dag kaster skipet anker i Napoli, pizzaens hjemby. Byen er Italias tredje største og her myldrer folkelivet tett langs de smale gatene. Når dagen er over seiler Celebrity Edge tilbake til havnebyen Civitavecchia utenfor Roma.

Har du andre ønsker?

Vil du ikke ha hele pakken, eller vil du bo flere netter på hotellet? Da hjelper vi deg gjerne på telefon:

915 088 88