11-netters cruise i Middelhavet

skipets rating 4

  • Ni havner i fem forskjellige land
  • To dager til havs
  • Vakker utsikt
  • Verdensarvlistede byen Dubrovnik
  • Stort utvalg av aktiviteter om bord
  • Barne- og ungdomsklubb
  • Helpensjon er inkludert
  • Free at Sea

På dette 11-netterscruiset får du oppleve det beste Middelhavet har å by på. Du får se italienske skjønnheter som Roma, Napoli og Livorno, greske gudinner som Korfu, Santorini og Mykonos samt unike reisemål i både Montenegro, Kroatia og Frankrike. Skipet du seiler med heter Norwegian Getaway og byr på mange aktiviteter og underholdning for hele familien.

Les mer om cruiset Skjul tekst

Cruiset starter i Civitavecchia, rett utenfor Roma. Første døgnet vil være til havs og du får muligheten til å oppleve alt skipet har å by på av basseng, vannsklier, restauranter, barer, bowling, minigolf samt treningsrom og spa. På kvelden kan du nyte musikk- og danseshow, prøve lykken i kasino eller ta en kveldsdrink i Ice-baren. Morgenen etter seiler Norwegian Getaway inn i ett av verdens vakreste innløp. Utsikten mot fjellene som reiser seg rundt Kotor i Montenegro er storslagne og den gamle bykjernen lokker med sine smug og hyggelige uteserveringer. Neste stopp er den verdensarvlistede byen Dubrovnik i Kroatia. Her møtes du også av en herlig atmosfære og koselige gater. Byen omringes av en gammel mur og rett utenfor sentrum venter flere fine sandstrender.

De neste tre dagene får du oppleve tre herlige greske øyer – den grønne øya Korfu, billedskjønne Santorini og trendy Mykonos. Deretter får du ytterligere ett døgn til havs, før Norwegian Getaway ankommer pizzaens hjemby Napoli og en av verdens vakreste kyststriper med majestetiske fjellsider og pittoreske landsbyer som Amalfi, Ravello og Positano. Fra Napoli er det også mulig å være med på utflukter til den sovende vulkanen Vesuvius, den historiske byen Pompeii og vakre Sorrento. De to siste stoppene på dette cruiset blir den toscanske havnebyen Livorno, som i likhet med resten av Toscana byr på et stort utvalg av kultur og severdigheter, og den kjente filmfestivalbyen Cannes i Frankrike.
Det er med godt humør og mange nye opplevelser i bagasjen du går om bord i skipet igjen og seiler tilbake mot Roma.

Har du andre ønsker?

Vil du ikke ha hele pakken, eller vil du bo flere netter på hotellet? Da hjelper vi deg gjerne på telefon:

915 088 88