10-netters cruise i Middelhavet

skipets rating 4

  • Åtte reisemål i fire forskjellige land
  • To dager til havs
  • Vakker utsikt
  • Verdensarvlistede byen Dubrovnik
  • Stort utvalg av aktiviteter om bord
  • Barne- og ungdomsklubb
  • Helpensjon er inkludert
  • Free at Sea

Vil du oppleve Italia, Montenegro, Kroatia og Hellas på en og samme reise? Da skal du bli med Norwegian Getaway på dette 10-netterscruiset i Middelhavet. Om bord på skipet er det mange aktiviteter og underholdning for hele familien. Og i land får du oppleve fantastiske reisemål som Kotor, Dubrovnik, Santorini og Napoli.

Les mer om cruiset Skjul tekst

Cruiset starter i Civitavecchia, rett utenfor Roma. Første døgnet vil være til havs og du får muligheten til å oppleve alt skipet har å by på av basseng, vannsklier, restauranter, barer, bowling, minigolf samt treningsrom og spa. På kvelden kan du nyte musikk- og danseshow, prøve lykken i kasino eller ta en kveldsdrink i Ice-baren. Morgenen etter seiler Norwegian Getaway inn i ett av verdens vakreste innløp. Utsikten mot fjellene som reiser seg rundt Kotor i Montenegro er storslagne og den gamle bykjernen lokker med sine smug og hyggelige uteserveringer. Neste stopp er den verdensarvlistede byen Dubrovnik i Kroatia. Her møtes du også av en herlig atmosfære og koselige gater. Byen omringes av en gammel mur og rett utenfor sentrum venter flere fine sandstrender.

De neste tre dagene får du oppleve tre herlige greske øyer – den grønne øya Korfu, billedskjønne Santorini og trendy Mykonos. Deretter får du ytterligere ett døgn til havs, før det er på tide å seile tilbake til italienske farvann. Her venter pizzaens hjemby Napoli og en av verdens vakreste kyststriper med majestetiske fjellsider og pittoreske landsbyer som Amalfi, Ravello og Positano. Fra Napoli er det også mulig å være med på utflukter til den sovende vulkanen Vesuvius, den historiske byen Pompeii og vakre Sorrento. Siste stoppet på dette cruiset blir den toscanske havnebyen Livorno. Akkurat som ellers i Toscana, er også denne byen kjent for sitt brede utvalg av kultur, severdigheter, mat og vakker utsikt. Det er med godt humør og mange nye opplevelser i bagasjen du går om bord i skipet igjen og seiler tilbake mot Roma.

Har du andre ønsker?

Vil du ikke ha hele pakken, eller vil du bo flere netter på hotellet? Da hjelper vi deg gjerne på telefon:

915 088 88