7-netters cruise i Middelhavet

skipets rating 3,5

  • Tre italienske reisemål
  • En dag til havs
  • Historiske severdigheter
  • Den verdensarvlistede byen Valletta
  • Stort utvalg av aktiviteter om bord
  • Barne- og ungdomsklubb
  • Helpensjon er inkludert

Costa Pacifica tar deg med på et uforglemmelig cruise i Middelhavet. På en uke får du oppleve den spanske metropolen Barcelona, Mallorcas perle Palma, Maltas hovedstad Valletta og den forføreriske øya Sicilia i Italia. I tillegg får du en dag til havs, hvor du kan nyte skipets store utvalg. Her er det alt fra basseng med vannsklier, et 6000 m² stort spa, et gigantisk teater og 4D-kino til treningsrom, løpebane og golfsimulator. Barna kan møte nye venner og delta i morsomme aktiviteter som arrangeres i barne- og ungdomsklubben om bord.

Les mer om cruiset Skjul tekst

Cruiset starter og slutter i Civitavecchia, utenfor Italias antikke hovedstad Roma. Ta en selfie ved Fontana di Trevi, besøk Vatikanstaten eller se på folkelivet fra Spansketrappen før du går om bord på Costa Pacifica. Skipet setter først kursen mot Ligurias hovedstad Genova, som muligens har det største middelalderske sentrum i Europa, med over 20 km med trange gater fra Middelalderen. Her finner du severdigheter som katedralen Palazzo Ducale og Operaen, men også mange shoppinggater og museer. Neste stopp er Barcelona, en by som syder av liv både dag og natt. Ta et bad ved bystranden Barceloneta og rusle rundt i de gotiske kvarterene, eller besøk den berømte Parc Güell.

Morgenen etter legger Costa Pacifica til ved Palma på Mallorca. Her kryr det av koselige tapassteder og hyggelige uteserveringer. Nyt atmosfæren og folkelivet, og ta med deg følelsen om bord på skipet, som seiler ut på havet et døgn før det ankommer Maltas verdensarvlisteded hovedstad Valletta. Her er det vakkert utsmykkede kirker, den kjente St. Johns Co-Cathedral, parken Upper Barakka Gardens og palasset Grand Master Palace, for å nevne noen severdigheter. Byen har også Europas dypeste naturhavn, Grand Harbour. Siste stoppet på denne reisen er Catania på den myteomspunnede øya Sicilia. Byen ligger rett sør for vulkanen Etna, og i nærheten er det også strender hvis du vil komme deg unna folkehavet en stund. Når Costa Pacifica forlater havnen i Catania er det på tide å vende tilbake til havnen Civitavecchia utenfor Roma.

Har du andre ønsker?

Vil du ikke ha hele pakken, eller vil du bo flere netter på hotellet? Da hjelper vi deg gjerne på telefon:

915 088 88