7-netters cruise i Middelhavet

skipets rating 3,5

  • Seks forskjellige reisemål
  • En dag til havs
  • Storbyer
  • Stort utvalg av aktiviteter om bord
  • Barne- og ungdomsklubb
  • Helpensjon er inkludert
  • Tips er inkludert

Kast loss med Costa Pacifica og bli med på en hyggelig tu i Middelhavet. Om bord på skipet finner du alt du trenger for en herlig ferie – flere basseng, spa, god mat og drikke, shoppingområde, treningsrom, teater, kino, kasino og diskotek. For de yngre gjestene er det barne- og ungdomsklubb som finner på morsomme aktiviteter med barna. I land får du oppleve både store og mindre byer, som alle har noe unikt å tilby.

Les mer om cruiset Skjul tekst

Cruiset starter i Civitavecchia, rett utenfor Roma. Første stopp blir italienske Genova. Her ligger en av landets mest romantiske parker, Parco Durazzo Pallavicini. Parken er åtte hektar stor med masse forskjellig flora og fauna, fontener og fossefall. Fra parken har du fantastisk utsikt over havet. Gå heller ikke glipp av sjøfartsmuseet Museo Galata hvor du kan lære mer om byens historie. Neste stopp er Spanias metropol Barcelona. Besøk Gaudís uferdige mesterverk La Sagrada Família, Dalí-museet og Parc Güell. Ellers anbefales det å sette seg på en restaurant i det gotiske kvarter eller ta et bad ved stranden Barceloneta. Men husk å spare litt energi til neste reisemål, Palma de Mallorca, som også byr på kultur og severdigheter. I Palma kan du rusle langs palmekledde boulevarder og slå deg ned på et koselig torg med en tallerken deilig tapas.

Når Costa Pacifica forlater Palmas havn får du et døgn til havs, og du kan roe ned og lade batteriene før de siste to stoppene på reisen. Maltas hovedstad Valletta ser mektig ut fra havet. På klippene rundt byen reiser høye murer seg og majestetiske bygninger som minner om en svunnen tid. Byen er et eldorado for dem som er kultur- og historieinteresserte og her finner du for eksempel St. Johns Co-Cathedral og palasset Grand Master Palace. Siste stoppet er Sardinias hovedstad Gagliari. Også her er det mye å se og gjøre. Bydelen Castello med aner fra Middelalderen er verdt et besøk i tillegg til katedralen Santa Maria og det romerske amfiteateret. Vel om bord på skipet igjen er det på tide å seile tilbake til Roma, hvor cruiset avsluttes for denne gang.

Har du andre ønsker?

Vil du ikke ha hele pakken, eller vil du bo flere netter på hotellet? Da hjelper vi deg gjerne på telefon:

915 088 88