7-netters cruise i Middelhavet

skipets rating 4

  • Ett av verdens mest moderne skip
  • En dag til havs
  • Tre land på én reise
  • Tre italienske reisemål
  • Barne- og ungdomsklubb
  • Stort utvalg av aktiviteter om bord
  • Helpensjon er inkludert

Oppdag Middelhavet med Costa Cruises siste tilskudd, Costa Smeralda, en ny skipsopplevelse med høy standard og komfort. Takket være ny teknikk, drives Costa Smeralda på flytende naturgass (LNG), hvilket bidrar til å minske utslippene og er mer bærekraftig. Om bord på skipet gjenspeiles den italienske kulturen i form av restaurantutvalget og designen.

Les mer om cruiset Skjul tekst

I løpet av uken kommer du til å besøke mange spennende steder og skape minner for livet. Cruiset starter i Palma på Mallorca. Palma byr på tapasbarer, trendy butikker og severdigheter som katedralen La Seu. Dagen etter kan du slappe av om bord på skipet og nyte en dag til havs. Du kan være aktiv i treningsrommet, ta en spabehandling eller en 360-grader utendørs gåtur rundt promenaden Lungomare Riviera. Dagen etter våkner du opp i Italias hovedstad Roma. Byen byr på en perfekt blanding av gammelt og nytt. Her er det både moderne motehus og historiske kulturskatter. Rusle en tur i de trange gatene og stopp ved den berømte fontenen Fontana di Trevi. Gå heller ikke glipp av klassiske Colosseum, Forum Romanum og Pantheon. Costa Smeralda seiler deretter videre til La Spezia. Her kan du dra på utflukter rundt i Toscana og Liguria, men det er også mye å se i La Spezia og langs byens havnepromenae kan du rusle rundt og se på folkelivet.

Neste stopp er Savona i Nord-Italia. Byen har et velkjent mat- og vinutvalg, så benytt sjansen til å sette deg ned på en av restaurantene ved den herlige havnepromenaden for en klassisk italiensk lunsj. Etter noen dager med italiensk luft venter Marseille langs den sydfranske kysten. Marseille er regionshovedstad i Provence og her venter et pulserende byliv. Er du glad i vakker utsikt skal du begi deg ut på landsbygda rundt Marseille. Provance er fortryllende vakkert med bølgende lavendelåkre, vingårder, fjell og små pittoreske byer. Cruisets siste havn er den sprudlende spanske byen Barcelona. Smak deg frem gjennom det spanske kjøkkenet med tapas i alle former eller bruk dagen på stranden midt i byen. Ønsker du å få med deg litt historie kan du rusle gjennom byen og kikke på den katalanske arkitekten Antoni Gaudis mesterverk, katedralen Sagrada Familia. Etter en uke med mange opplevelser er det på tide å vende tilbake til Palma og Mallorca, med minner for livet.

Har du andre ønsker?

Vil du ikke ha hele pakken, eller vil du bo flere netter på hotellet? Da hjelper vi deg gjerne på telefon:

915 088 88