7-netters cruise i vestlige Karibia

skipets rating 4

  • Et av verdens største skip
  • Tre øyer i vestlige Karibia
  • Royal Caribbeans private paradisøy
  • Flere dager til havs
  • Stort utvalg av aktiviteter om bord
  • Barne- og ungdomsklubb
  • Helpensjon og tips inkludert

Dette ukelange cruiset tar deg med til hele tre vakre øyer i vestlige Karibia – Labadee, Jamaica og Cozumel. Du reiser med et av verdens aller største skip, Allure of the Seas, som har et stort og bredt utvalg av aktiviteter. Skipet tar over 5000 passasjerer, men ettersom skipet er så stort blir det sjelden trangt. Her er det noe å gjøre for alle, uansett om du vil more deg med aktiviteter eller slappe av på en solseng på dekk. Allure of the Seas passer også godt for barn, og det er både barne- og ungdomsklubb om bord.

Les mer om cruiset Skjul tekst

Cruiset starter i havnen i Fort Lauderdale. Allure of the Seas er deretter ute til sjøs i et døgn, noe som innebærer at du får mulighet til å bruke alle fasilitetene om bord fra første stund. Første stopp er Royal Caribbeans private paradis Labadee. Nyt den vakre naturen og de fine strendene og benytt anledningen til å sveve over vannet i verdens lengste zipline, Dragons' Breath Flight Linge. Skipet setter deretter kursen mot Jamaica og havnen i Falmouth på øyas nordkyst. Vakre Jamaica kan skilte med mange fascinerende naturopplevelser, så pass på å utforske omgivelsene. I nærheten ligger det flere spennende utfluktsmål, for eksempel fossefallet Dunn's River Falls. Hvis du heller har lyst til å bli i Falmouth er det både shopping og restauranter her.

Allure of the Seas seiler deretter videre mot den mexicanske øya Cozumel, men først venter det ytterligere en dag ute på havet. Vel fremme på Cozumel kan du bade og sole deg på en av øyas mange strender. Øya er også kjent for dykking og snorkling. Her har du mulighet til å se vakre korallrev og fisker i alle regnbuens farger. Hvis du heller vil shoppe eller sette deg ned på en restaurant anbefales hovedstaden San Miguel. Når solen har gått ned reiser Allure of the Seas tilbake mot Florida, og etter et døgn til ute på sjøen ankommer du Fort Lauderdale igjen.

Har du andre ønsker?

Vil du ikke ha hele pakken, eller vil du bo flere netter på hotellet? Da hjelper vi deg gjerne på telefon:

915 088 88