7-netters cruise i vestre Karibia

skipets rating 4

  • Fire land på ett cruise
  • To dager til havs
  • Paradisstrender
  • Snorkling på Cozumel
  • Stort aktivitetstilbud om bord
  • Barne- og ungdomsklubb
  • Helpensjon er inkludert
  • Free at Sea

Forbered deg på en uforglemmelig cruiseopplevelse i Karibia med Norwegian Cruise Lines' toppmoderne skip Norwegian Epic! Her er det ikke mulig å kjede seg om bord. De dagene skipet er til havs kan du tilbringe oppe på dekk i en solstol, ta et avkjølende bad i et av bassengene eller du kan ta en heldag i spaavdelingen. Liker du å trene har du mange alternativer å velge blant, som f.eks. løpebaner, fitness-senter og fotball- eller basketbane. For de yngste passasjerene arrangeres barne- og ungdomsdisko og det finnes lekerom og barne- og ungdomsklubb om bord. Norwegian Epic har dessuten et bredt restaurantutvalg og et stort antall barer og caféer med ulike spesialiteter. På alle cruise med Norwegian Cruise Line er helpensjon inkludert, og det praktiseres Free at Sea, som betyr at det ikke er faste bordsetninger – du kan selv velge når og hvor du vil spise.

Les mer om cruiset Skjul tekst

Fra Norwegian Epic kaster loss fra Miami er det to dager til havs før skipet legger til ved Norwegian Cruise Lines private paradisøy Harvest Caye utenfor Belize. Øya passer like godt for soltilbedere som eventyrere. Nyt luksuslivet i en egen cabana, kos deg med noe godt i glasset ved det enorme bassengområdet på øya eller ta en svømmetur under brusende fossefall. Foretrekker du å sitte med føttene i den kritthvite sanden og bade i turkisblått karibisk hav? Eller lese en god bok under vaiende palmer? Her står solsenger og parasoller til din disposisjon. En 1 km lang zipline gir deg mulighet til å betrakte øya fra fugleperspektiv. Neste dag ankommer skipet øya Roatán rett utenfor Honduras. Her ligger noen av Karibias desidert beste strender, så husk å ta med badetøy når du går i land. Neste stopp byr på regnskog. Den ligger ikke langt fra Belize City, og det gjør heller ikke den innholdsrike arven fra mayatiden som kan sees i nærheten av byen. Cruisets neste anløpshavn ligger i Mexico, på grensen til Belize. Det sjarmerende reisemålet Costa Maya, som fortsatt er relativt uoppdaget av turister, tilbyr muligheter for både snorkling, dykking og utflukter.

Deretter venter Cozumel med enda flere herlige strender og god tid til både snorkling og dykking. På ettermiddagen seiler skipet videre og du får ytterligere en dag på havet. Vel om bord på Norwegian Epic lokker Aqua Park med flere basseng, vannsklier og boblebad. De aller minste cruisegjestene har et eget vannland med morsomme, vannsprutende figurer. I spaavdelingen kan du koble helt av med en behandling eller to. Norwegian Epic har dessuten et kjempestort restaurantutvalg som tilbyr smaker fra alle verdenshjørner. Flere av restaurantene ligger i tilknytning til utendørspromenaden, The Waterfront, som går langs skipet på begge sider. Cruisets siste dag er kommet og skipet seiler tilbake til Miami.

Har du andre ønsker?

Vil du ikke ha hele pakken, eller vil du bo flere netter på hotellet? Da hjelper vi deg gjerne på telefon:

915 088 88