Bahamas, Mexiko, Honduras - hotellovernatting i Fort Lauderdale

skipets rating 4

Pakke med cruise, fly og hotell

  • Ett av verdens største cruiseskip
  • Fire forskjellige reisemål
  • To dager til havs
  • Historiske severdigheter
  • Snorkling på Cozumel
  • Vakre strender
  • Stort utvalg av aktiviteter om bord
  • Helpensjon og tips er inkludert

Kast loss med ett av verdens største skip, Allure of the Seas, i østlige Karibia. Cruiset starter i Fort Lauderdale, Florida. På første stoppet er det fokus på sol og bading. La ditt "eventyrlige jeg" komme frem og nyt en dag på Royal Caribbeans private paradisøy i Bahamas, Perfect Day at CocoCay! Her er det uendelige muligheter for deg som vil ligge på kritthvite strender, more deg i badelandet med vannsklier, snorkle eller spise god mat. Etter en fullspekket dag venter et døgn til havs, hvor du kan roe ned tempoet og nyte skipets restauranter og fasiliteter. Om bord er det et stort utvalg av spisesteder og barer med forskjellige tema, spa og behandlinger samt underholdning i verdensklasse, for både store og små.

Neste destinasjon blir den meksikanske øya Cozumel, hvor snorkling og dykking er populære aktiviteter. I tillegg til fantastiske korallrev, lokker Mexico med velsmakende mat og avkjølende drikke. Vil du være kulturell, er et besøk i en mayaby et must. Cruiset fortsetter i Mexico med Costa Maya som neste stopp. Et reisemål som er relativt uoppdaget av turister. Et besøk i Mayan Pavillion Park anbefales, og her får du den ultimate meksikanske opplevelsen i form av meksikansk mat samt salg av mayakunst håndlaget av lokalbefolkningen.

Får du ikke nok av krystallklart vann og rikt marineliv, kommer ikke neste stopp til å skuffe deg. Den idylliske øya Roatan utenfor Honduras kyst er en paradisøy som omringes av fantastiske dykkemuligheter. Vil du heller slappe av i en solseng med en bok i skyggen, passer det minst like bra. I tillegg til noen av Karibias beste strender, tilbyr Roatan mange utfluktsmuligheter. Her er det blant annet en 120.000 m² stor, beskyttet regnskog med eksotisk flora og fauna. Kikk på apene og papegøyene i deres naturlige miljø og nyt duftene fra viltvoksende krydder og orkidéer. Cruisets siste dag benyttes til havs, og du bør passe på å nyte skipets mange fasiliteter, før Allure of the Seas cruiser tilbake til havnen i Fort Lauderdale.

Har du andre ønsker?

Vil du ikke ha hele pakken, eller vil du bo flere netter på hotellet? Da hjelper vi deg gjerne på telefon:

915 088 88