7-netters cruise i vestlige Karibia

skipets rating 4

  • Fire reisemål i vestlige Karibia
  • Snorkling ved Cozumel
  • To dager til havs
  • Stort utvalg av aktiviteter om bord
  • Barne- og ungdomsklubb
  • Free at Sea
  • Helpensjon er inkludert

Cruiset starter i Miami. Hotellet du bor på før cruiset ligger i sentrum, og du kommer deg enkelt til havnen med taxi. Når skipet kaster loss venter en dag på sjøen før skipet legger til på øya Roatan utenfor Honduras. Husk å ta med deg badetøy når du går i land, for øya har noen av Karibias aller beste strender. Neste stopp byr på regnskog. Den ligger ikke langt fra Belize City, og det gjør heller ikke den innholdsrike arven fra mayatiden som kan sees i nærheten av byen. Neste reisemål ligger i Mexico, på grensen til Belize. Det sjarmerende reisemålet Costa Maya, området er fortsatt relativt uoppdaget av turister, tilbyr både muligheter for snorkling og dykking samt utflukter.

Les mer om cruiset Skjul tekst

Deretter venter Cozumel på deg, med enda flere herlige strender og god tid til både snorkling og dykking. På ettermiddagen seiler skipet videre og du får ytterligere en dag på havet.
Vel om bord Norwegian Getaway frister Aqua Park med flere basseng, vannsklier og boblebad. De aller minste cruisegjestene har et eget vannland med morsomme figurer som spruter vann. Hvis du vil røre på deg i ferien er det fitness-senter, ballbane og klatrehinderbane med ulike redskap om bord. Hvis du heller vil slappe av kan du gå på spaet, som har flere ulike behandlinger. Norwegian Getaway har et stort utvalg av restauranter med smaker fra alle verdens hjørner. Mange av de med tilknytning til utendørspromenaden The Water Front, langs langsidene av skipet. I løpet av dagen seiler Norwegian Getaway tilbake til Miami der cruiset avsluttes.

Har du andre ønsker?

Vil du ikke ha hele pakken, eller vil du bo flere netter på hotellet? Da hjelper vi deg gjerne på telefon:

915 088 88