7-netters cruise i vestlige Karibia

skipets rating 4,5

  • Verdens største cruiseskip
  • Tre øyer i vestlige Karibia
  • Tre dager til havs
  • Karibisk atmosfære
  • Snorkling på Cozumel
  • Stort utvalg av aktiviteter om bord
  • Barne- og ungdomsklubb
  • Helpensjon og tips er inkludert

Kast loss med verdens største passasjerskip Symphony of the Seas og forbered deg på et uforglemmelig cruise gjennom Karibias vakre øyverden. På en uke kommer du til å oppleve fantastiske reisemål med god blanding av kultur, aktiviteter, opplevelser utover det vanlige, sol og bad samt god mat og drikke. Om bord på skipet finner du alt, og litt til. Her er det skøytebane, laserspill, badeland, surfesimulator og zipline. Smak deg gjennom verden i de forskjellige restaurantene om bord eller prøv lykken i kasino. Gå heller ikke glipp av skipets shoppingområde Royal Promenade, hvis du for eksempel trenger en ny veske eller klokke. Foretrekker du å slappe av har de et førsteklasses spa som tilbyr mange forskjellige behandlinger. Om bord på Symphony of the Seas er det også en park, Central Park, med inspirasjon fra New Yorks berømte grøntområde. Parken består av 12000 trær og andre vekster, med flere restauranter, kafeer og butikker.

Les mer om cruiset Skjul tekst

Cruiset går fra havnen i trendy Miami og seiler deretter drøyt ett døgn ute til havs, hvilket innebærer at du har god tid til å bli kjent med skipets fasiliteter. Første stopp blir deretter Royal Caribbeans private paradis Labadee, Haiti. Nyt den vakre naturen og de fine strendene eller ta en tur over vannet i verdens lengste zipline, Dragon's Breath Flight Line. Skipet seiler deretter mot Jamaica og havnen i Falmouth på øyas nordkyst. Vakre Jamaica kan friste med mange fasinerende naturopplevelser, så benytt anledningen til å utforske omgivelsene. I nærheten er det mulighet for flere spennende utflukter, for eksempel fossefallet Dunn's River Falls. Foretrekker du bli i Falmouth, er det både restauranter og muligheter for shopping her.

Symphony of the Seas seiler videre mot den meksikanske øya Cozumel, men først venter ytterligere en dag til havs. Vel fremme på Cozumel kan du benytte anledningen til å nyte solen og bade på en av øyas mange vakre strender. Øya er også kjent for sine dykke- og snorklingsmuligheter. Bli med å se vakre korallrev og fisker i alle regnbuens farger. Vil du heller shoppe eller sette deg ned på en restaurant er hovedstaden San Miguel å anbefale. Når solen har gått ned seiler Symphony of the Seas tilbake mot Florida og etter enda et døgn ankommer hun igjen til havnen i Miami.

Har du andre ønsker?

Vil du ikke ha hele pakken, eller vil du bo flere netter på hotellet? Da hjelper vi deg gjerne på telefon:

915 088 88