Honduras, Belize, Mexico - hotellovernatting i Miami

skipets rating 4

Pakke med cruise, fly og hotell

  • Fem ulike reisemål
  • To dager til havs
  • Karibisk atmosfære
  • Snorkling på Cozumel
  • Stort utvalg av aktiviteter om bord
  • Barne- og ungdomsklubb
  • Helpensjon er inkludert
  • Free at Sea

Bli med på et herlig cruise med skipet Norwegian Escape, og opplev flere spennende reisemål i Karibia. I løpet av uken cruiset varer tilbringer du to dager til havs og da har du muligheten til å utforske skipets store utvalg av fasiliteter og aktiviteter. Hva sier du til spa, bassengområde med vannsklier, treningsstudio, barne- og ungdomsklubb, flere restauranter og kveldsunderholdning for både store og små?

Les mer om cruiset Skjul tekst

Cruiset starter i Miami og ditt hotell ligger sentralt. Du kommer deg enkelt til havnen med taxi fra byens sentrum. I Miami finner du både strender, gode muligheter for shopping og underholdning. Når skipet kaster loss venter en dag til havs, før skipet ankommer øya Roatan som ligger utenfor Honduras. Ikke glem å ta med badetøy når du går i land, øya har nemlig noen av Karibias beste strender. Hvis du mot formodning ønsker å gjøre noe annet enn å sole deg og bade, kan øya friste med en eksotisk flora og fauna. Den 120.000 m² store beskyttede regnskogen rommer blant annet fantastiske orkidéer, krydder, aper og papegøyer.

Neste stopp er Belize og deretter får du besøke to reisemål i Mexico. Sjarmerende Costa Maya er fortsatt relativt uoppdaget av turister, og har både muligheter for dykking og snorkling samt muligheter til å dra på utflukt til blant annet Mayan Pavillion Park, Cozumel, som igjen kan by på enda flere strender og muligheter for snorkling. Det siste døgnet tilbringes til havs, før skipet igjen setter kursen mot Miami. Nå har du mulighet til å besøke spa-avdelingen, slappe av med en god bok i solsengen eller ta en tur på treningsstudio. Barna kan kose seg i skipets barne- og ungdomsklubb, og om kvelden kan hele familien spise godt i en av de lekre restaurantene. Norwegian Cruise Line bruker konseptet Free at Sea på alle sine skip, noe som innebærer at det ikke er noen faste tider for bordsetning i restauranten, du velger selv når og hvor du vil spise.

Har du andre ønsker?

Vil du ikke ha hele pakken, eller vil du bo flere netter på hotellet? Da hjelper vi deg gjerne på telefon:

915 088 88