Bahamas, Puerto Rico, St. Kitts - hotellovernatting i Orlando

skipets rating 4,5

Pakke med cruise, fly og hotell

  • Ett av verdens største cruiseskip
  • Tre reisemål i østlige Karibia
  • Tre dager til havs
  • Royal Caribbeans private paradisøy
  • Naturskjønne St. Kitts
  • Stort utvalg av aktiviteter om bord
  • Barne- og ungdomsklubb
  • Helpensjon og tips er inkludert

Reis på cruise med ett av verdens største passasjerskip, Harmony of the Seas i østlige Karibia og opplev tre forskjellige reisemål på én uke. Skipet kommer til å ta deg med til vakre karibiske strender på Bahamas, storbypuls og regnskoger på Puerto Rico til en av Karibias eldste byer på St. Kitts. Bli med på spennende utflukter eller utforsk reisemålene på egenhånd. Harmony of the Seas er ett av de største cruiseskipene og har noe for alle smaker og aldre. Her finnes alt du kan ønske deg for en vellykket ferie. Utvalget om bord er stor og her er det alt fra fartsfyllte aktiviteter, underholdning i verdensklasse og treningsmuligheter til bassengområder og restauranter. I løp av timene til havs er det med andre ord ingen fare for at du kommer til å kjede deg.

Les mer om cruiset Skjul tekst

Port Canaveral ligger ca. 1 times biltur fra Orlando, og det er herfra skipet Harmony of the Seas seiler ut på Det karibiske hav på sin vei til cruisets første stopp, Royal Caribbean Internationals private paradisøy, Perfect Day at CocoCay, Bahamas. Nyt sol og bad på en av øyas korallhvite strender eller benytt sjansen til å prøve spennende aktiviteter som parasailing. Øya omringes av vakre korallrev, så her er det gode forutsetninger for snorkling. Etter en dag på Perfect Day at CocoCay seiler Harmony of the Seas videre. Dagen etter har du til havs og du får nå sjansen til å oppleve skipets mange aktiviteter. Her kan de små ha det gøy i barne- og ungdomsklubben, våghalsen kan prøve noen av skipets heftige vannsklier, den treningsglade kan svette i treningsrommet eller i noen av treningstimene som tilbys – og den som bare vil ta det med ro kan unne seg en behandling i skipets spa eller slappe av i en solseng. Om bord er det et bredt utvalg av restauranter, kafeer og barer. Ta en tur i skipets egen Central Park som består av et stort grøntområde med serveringsteder og butikker.

Etter en dag til havs ankommer du deretter til San Juan, Puerto Ricos hovedstad og kanskje verdens travleste cruisehavn. Havnen ligger midt i byen og San Juan lokker med imponerende historie som gjenspeiles i de eldre kvarterene, som står som en interessant kontrast til de nye, moderne og internasjonale finanskvartalene. I tillegg til storbypulsen i San Juan byr Puerto Rico på paradisstrender, vakker utsikt og frodig regnskog. Neste stopp er St. Kitts. Hovedstaden Basseterre har aner fra 1600-tallet og kan by på mange gamle bygninger med katedralen som en kronjuvel. Øya har rik og variert natur, den opplever du lettes med toget som går rundt øya. Etter besøket på St. Kitts føger to hele dager til havs hvor du får tid til å fordøye alle inntrykkene og nyte skipets mange fasiliteter, før dere vender tilbake til havnen i Port Canaveral.

Har du andre ønsker?

Vil du ikke ha hele pakken, eller vil du bo flere netter på hotellet? Da hjelper vi deg gjerne på telefon:

915 088 88