7-netters cruise i østlige Karibia

skipets rating 4,5

  • Verdens største cruiseskip
  • Fire karibiske øyer
  • To dager til havs
  • Karibias shoppingparadis St. Thomas
  • Royal Caribbeans private paradisøy
  • Stort utvalg av aktiviteter om bord
  • Barne- og ungdomsklubb
  • Helpensjon og tips er inkludert

Bli med verdens største cruiseskip, Symphony of the Seas, på et cruise i fantastiske Karibia. I løpet av uken får du oppleve reisemålene Labadee på Haiti, San Juan i Puerto Rico, Charlotte Amalie på St. Thomas samt Royal Caribbeans egne paradisøy Perfect Day at CocoCay i Bahamas. Turen starter og slutter i Miami og to dager tilbringes til havs, og du kan nyte skipets enorme utvalg av aktiviteter og underholdning.

Les mer om cruiset Skjul tekst

Når Symphony of the Seas kaster loss i Miami, setter skipet kursen mot åpent hav og et døgn til sjøs. Slapp av og kos deg i en solseng, unn deg en luksuriøs spabehandling, spis og drikk godt i skipets elegante og intime à la carte-restauranter og la deg fasinere av førsteklasses kveldsunderholdning om bord. Når du er klar for å finne på noe kan du prøve skipets heftige vannsklier, prøve zipline, gå på skøyter eller prøve surfesimulatoren. Her er det også tilgang til mer tradisjonell trening som treningsrom, klatrevegg, løpebane og gruppetreningstimer.

Første stopp, Labadee. er ett av Royal Caribbeans private paradis. Her kan du bade ved Nellie's beach og besøke badelandet Columbus Cove eller prøve Dragon's Breath Flight Line, verdens lengste zipline over vann, hvor du henger i en sele og glir ned mot bukten langt nedenfor. Dagen etter ankommer Symphony of the Seas Puerto Rico, en øy som byr på frodig regnskog og paradisstrender. Hovedstaden San Juan er en dynamisk by hvor gammelt møter nytt og kontrasten mellom de spennende historiske kvarterene i gamlebyen og de nye finanskvarterene er stor. Her er det mange gode restauranter og byen har flere fornøyelsesområder med kasinoer og barer. Neste reisemål, Charlotte Amalie på St. Thomas, er kjent som Karibias shoppingparadis med butikk etter butikk med tax free-varer som smykker, krystall, klær og mye annet. Men det er også andre ting å gjøre på den fine øya. Når du går om bord på skipet igjen er det på tide med en dag til havs, før Symphony of the Seas legger til ved CocoCay. Her handler alt om strandliv. Padle kajakk, fotturer på naturstier, nyt utsikten over Bahamas fra en heliumballong eller snorkle ved korallrevene som omringer øya – valgene er mange. Når dagen går mot slutten er det på tide for Symphony of the Seas å seile tilbake mot Miami hvor turen avsluttes for denne gang.

Har du andre ønsker?

Vil du ikke ha hele pakken, eller vil du bo flere netter på hotellet? Da hjelper vi deg gjerne på telefon:

915 088 88