7-netters cruise i østlige Karibia

skipets rating 4,5

  • Verdens største cruiseskip
  • Tre karibiske øyer
  • Tre dager til havs
  • Karibias shoppingparadis St. Thomas
  • Paradisstrender
  • Stort utvalg av aktiviteter om bord
  • Barne- og ungdomsklubb
  • Helpensjon og tips er inkludert

Vil du bli med på et uforglemmelig cruise i vakre Karibia, ombord på verdens største cruiseskip? Da skal du velge denne ruten med skipet Symphony of the Seas. I løpet av uken får du besøke flere fantastiske reisemål og ca. halve tiden har du om bord på skipet. Her kan du roe ned og slappe av i en solseng, unne deg en luksuriøs spabehandling, spise og drikke godt i elegante og intime à la carte-restauranter og la deg fasinere av førsteklasses underholdning om bord. Når du er klar for å finne på noe, kan du sette utfor en av vannskliene, prøve zipline, gå på skøyter og prøve surfesimulatoren eller gå for mer tradisjonell trening som i treningsrom, klattrevegg, løpebane og gruppetreningstimer. I tillegg har Symphony of the Seas et shoppingområde, Royal Promenade, og en park med ca. 12.000 trær, Central Park, med inspirasjon fra New Yorks berømte grøntområde.

Les mer om cruiset Skjul tekst

Cruiset starter i Miami, Floridas mest kjente badested. De første to døgnene er man til havs, om bord på Symphony of the Seas, og du kan være med på skipets enorme utvalg av aktiviteter og underholdning. Deretter legger skipet til ved St. Maarten, en øy som står høyt på jetsetternes lister over favorittdestinasjoner og som deles mellom Nederland og Frankrike. Du går i land rett utenfor hovedstaden Philipsburg på den nederlandske siden. Her møtes du av herlig atmosfære, gode bademuligheter og masse shopping – byen er skattefri some hvor du kan gjøre kupp på smykker, elektronikk og alkohol. Besøk gjerne den franske delen av øya også og hovedstaden Marigot. Her er det veldig gode restauranter og designbutikker, for ikke å snakke om vakker utsikt.

Neste reisemål byr også på shopping i overflod. Charlotte Amalie på St. Thomas er kjent som Karibias shoppingparadis med butikker fylt med tax free-varer som smykker, krystall og klær. Her kan du også ta en tur langs Skyline Drive og beundre utsikten over byen eller bade ved en av øyas fine strender, før Symphony of the Seas seiler ut på havet igjen. Etter en dag til havs ankommer skipet til Perfect day at CocoCay som er Royal Caribbeans egen paradisøy. Her handler alt om strandliv. Padle kajakk, fottur langs natursier, nyt utsikten over Bahamas fra en heliumsballong eller snorkle ved korallrevene som omringer øya – valgene er mange. Når dagen går mot slutten er det på tide for Symphony of the Seas å seile tilbake mot Miami hvor turen avsluttes for denne gang.

Har du andre ønsker?

Vil du ikke ha hele pakken, eller vil du bo flere netter på hotellet? Da hjelper vi deg gjerne på telefon:

915 088 88