St. Thomas, St. Maarten, Bahamas - hotellovernatting i Orlando

skipets rating 4,5

Pakke med cruise, fly og hotell

  • Verdens største cruiseskip
  • Tre karibiske øyer
  • Tre dager til havs
  • Vakre strender
  • Royal Caribbeans private paradisøy
  • Stort utvalg av aktiviteter om bord
  • Barne- og ungdomsklubb
  • Helpensjon og tips inkludert

Velkommen om bord Harmony of the Seas, som tar deg med på et cruise fullt av opplevelser! Cruiset går fra havnen i Port Canaveral, rundt 1 times biltur fra Orlando, der hotellet ditt er. Ved første stopp har vi kommet fram til Bahamas og Royal Caribbeans egen, private paradisøy, Perfect Day at CocoCay. Her er det uendelige muligheter for deg som vil nyte vakre, kritthvite strender, badeland med vannsklier, snorkling og god mat.
Etter en dag ute på havet venter to karibiske perler; St. Thomas og St. Martin/St. Maarten. Oppdag de frodige omgivelsene, gå på taxfree-shopping eller slå deg ned på en av de mange strendene og nyt lyden av bølgesus. Det er med andre ord bare å velge å vrake hva du ønsker å bruke tiden til. I det solen går ned i horisonten cruiser Harmony of the Seas tilbake til Florida. To dager til havs venter før skipet igjen ankommer havnen i Port Canaveral.

Om bord Harmony of the Seas er det massevis av aktiviteter for både liten og stor. Hvis du vil trene i ferien kan du ta en løpetur i soloppgangen, på skipets egen løpebane, trene styrke i treningsstudioet eller kanskje delta i noen av de arrangerte treningstimene? Dersom du ønsker å ta det rolig i dagene til havs, kan du se fram til en herlig spa-avdeling, late stunder på solsengen og tid til å slappe av i skipets fine bibliotek. Om kvelden er det underholdning av høy klasse - her er det tre ulike scener for show, både på land, i vann og på is. I skipets kino kan du se en film og om du liker å danse kan du besøke nattklubben. De yngre gjestene vil også trives godt da det er barne- og ungdomsklubb og lekerom om bord. For alle som liker å bade er det basseng, boblebad og spennende vannsklier. Og ingen trenger å gå sultne på Harmony of the Seas, her er alt fra elegante, intime à la carte-restauranter til mer avslappede alternativ.

Har du andre ønsker?

Vil du ikke ha hele pakken, eller vil du bo flere netter på hotellet? Da hjelper vi deg gjerne på telefon:

915 088 88