Cruise i Middelhavet

Cruise i Middelhavet

Cruise i Middelhavet er veldig populært, og det er lett å forstå hvorfor. Her finner du det meste av det mange ønsker seg i ferien - vakker natur, berømte byer, historiske severdigheter og kulinariske opplevelser.

Hvorfor reise på cruise i Middelhavet?
Her er det gode muligheter for sol og bad. Middelhavsområdet kan dessuten skryte av en rik historie og en interessant kulturarv. Bruk derfor anledningen til å være med på mange spennende utflukter i løpet av cruiset.
Reiserutene i Middelhavet varierer avhengig av skip og reiselengde. Velg det cruiset som passer deg best. Med Vings enkle pakkeløsninger får du alt servert – fly, hotellovernatting på avreisestedet og selve cruiset.

Velg det rederiet som passer best for deg
Velg et cruise med Royal Caribbean International som har store og barnevennlige skip eller nyt god mat og lekker design om bord på Celebrity Cruises mellomstore skip. For virkelig å oppleve middelhavsatmosfæren velger du italienske Costa Cruises, som seiler under italiensk flagg, med utsøkt mat, spennende design og "la dolce vita" på sitt beste.

Reiser du på cruise med vår nyhet Norwegian Cruise Line, får du en ferie på et moderne skip med tilbud om bord for hele familien. Her har du blant annet stor frihet takket være konseptet Free at Sea, som innebærer at det ikke er faste bordsetninger eller bestemt klesstil, så du velger selv når og hvor du vil spise og hvor pyntet du ønsker å være. Med Free at Sea kan du velge å oppgradere cruiset ditt og nyte godt av drikkepakker, WiFi, spesialrestauranter og utfluktspakker. Oppgraderingen er kun mulig å gjøre før avreise ved å kontakte Ving på telefon.

Uansett hva du velger kommer utvalget om bord til å være stort og opplevelsene i land mange.

Reiser du på cruise med Royal Caribbean International, Celebrity Cruises eller Costa Cruises er tips inkludert i pakkeprisen, ca. 12 USD pr. dag. På cruisereiser med Norwegian Cruise Line kommer tips i tillegg, og betales enten om bord eller før avreise.

{{contentAttributes.Search_SpinnerSearchDescription}}

I samarbeid med

Bli med til sjøs!

Bli med til sjøs!

Mer om cruise på bloggen vår

Viktig informasjon

Her har vi samlet all praktisk informasjon om hva som gjelder på våre cruise og rederier.

Viktig å vite om cruise

{{facet.Description}}