Cruise i Karibia
Labadee

Cruise i Karibia

Karibia er akkurat så eksotisk som man forestiller seg – vaiende palmer, fengende rytmer, turkisblått hav, fascinerende øyer, smilende mennesker og spennende reisemål. Og ikke minst sol, badeliv og lange paradisstrender.

Hvorfor cruise i Karibia?
Cruise i Karibia og Vestindia er en perfekt reiseform hvis du ønsker å oppleve så mye som mulig i ferien. Her har du med andre ord alle muligheter til både avslapning og eventyr.

Velger du å reise på cruise i Karibia/Vestindia er det flere ruter og reiselengder å velge mellom.
Velg det cruiset som passer deg best. Med Vings praktiske pakkeløsninger får du alt servert – fly, hotellovernatting på avreisestedet og cruise.

Velg det rederiet som passer best for deg
I Karibia har Royal Caribbean International et stort utvalg av ruter, og her kan du velge mellom noen av verdens største cruiseskip. Også Celebrity Cruises har et bredt utvalg av cruise i området, og besøker flere spennende havner og øyer som for eksempel Jamaica, Puerto Rico, St. Martin/St. Maarten og Bahamas.

Du kan også dra på cruise med familievennlige og prisbelønte Costa Cruises i Karibia. Skipene til Costa Cruises besøker havner og steder i blant annet Mexico, Den dominikanske republikk og Caymanøyene. Reiser du på cruise med Norwegian Cruise Lines i Karibia, finner du noe om bord for hele familien. Her har du blant annet stor frihet takket være konseptet Free at Sea, som innebærer at det ikke er faste bordsetninger, så du velger selv når og hvor du vil spise. Med Free at Sea kan du velge å oppgradere cruiset ditt og nyte godt av drikkepakker, WiFi, spesialrestauranter og utfluktspakker. Oppgraderingen er kun mulig å gjøre før avreise ved å kontakte Ving på telefon.

Reiser du på cruise med Royal Caribbean International, Celebrity Cruises eller Costa Cruises er tips inkludert i pakkeprisen, ca. 12 USD pr. dag. På cruisereiser med Norwegian Cruise Line kommer tips i tillegg, og betales enten om bord eller før avreise.

{{contentAttributes.Search_SpinnerSearchDescription}}

I samarbeid med

Bli med til sjøs!

Bli med til sjøs!

Mer om cruise på bloggen vår

Viktig informasjon

Her har vi samlet all praktisk informasjon om hva som gjelder på våre cruise og rederier.

Viktig å vite om cruise

{{facet.Description}}